DI MANA MASJID?BERJAYANYA LIM GUAN ENG DALAM MENGHILANGKAN ISLAM DI PENANG

KITA CUMA AKAN NAMPAK GEREJA DAN KUIL SAHAJA BILA MASUK IKUT JALAN TOKONG ULAR. DIKHABARKAN RUPANYA KAWASAN INI IALAH KAWASAN RUMAH IBADAT CARA DAP MEMERINTAH. ADA GEREJA, ADA KUIL, ADA KUIL TAPI TAKDE MASJID. ADA PUN SURAU YANG DILETAKKAN DI BELAKANG. TAK NAMPAK LANGSUNG. BIJAKKAN GUAN ENG MENYOROKKAN SURAU. INGAT !BUKAN MASJID TAU. SURAU. GUNA DUIT APA BUAT SURAU TU DAN GUAN DUIT SIAPA PULA PERBESARKAN KUIL TU? DUIT BUAT SURAU GUNA DUIT UMAT ISLAM?INDAH SUNGGUH KUIL NI BAGUS DAN TAHNIAH. AGAMA YANG PELBAGAI.PATUTLAH SEKARANG DOA BUKAN ISLAM LEBIH MAKBUL DARIPADA DOA TOK GURU PAS. ALIH ALIH PAS PULA YANG IKUT CARA KAFIR. ZAMAN NABI DULU, DEKAT KAABAH NAMPAK BERHALA, NABI AKAN MUSNAHKAN. TAPI DALAM ZAMAN DAP NI, RUMAH IBADAT BUKAN ISLAM PERLU DIINDAHKAN DARIPADA MASJID. BERUNTUNGKAN PAS. NANTI BOLEH MINTA USTAZ ZAKARIA BACA DOA DALAM GEREJA DAN KUIL UNTUK DOAKAN TOK SAMI DAN PADERI MASUK ISLAM.SIAN SIAN.

GEREJA 2 TINGKAT. ISLAM DAPAT SURAU. CERDIKKAN GUAN ENG. BAIK KAN GUAN ENG. BIJAK KAN GUAN ENG. GUAN KHALIFAH UMARKAN. GUAN ENG SONTOT PAS KAN. APA PAS BOLEH BUAT. BERDOA DI MEKAH DAH HABISKAN RM 400000 UNTUK BERDOA MACAM NIK AZIZ. KENAPA DOA PAS TAK DITERIMA ALLAH DI KELANTAN KER. SUDAHLAH PAS...................HANGPA PUN TAK LAMA LAGI SILAP-SILAP BOLEH GELINCIR AKIDAH.....SAYANGILAH GUAN ENG MELEBIHI TUHAN WAHAI PAS DAN PKR

2 comments:

Anonymous said...

Bukan ke benda tu dah ada kat situ sejak zaman BN Gerakan lagi?

Anonymous said...

hang merapu apa? benda tu baru buat. masa Melayu/India kena halau dr kampung/warung segala tu x kan masa BN jgk kot? asai kena batang hidung, 24jam nk menipu ka?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...