Video Raya Azhar Idrus Bersama Ferrarinya Yang baru Keluar!Apa motif video yang kononnya untuk ucapkan Selamat hari raya ini dihasilkan?

Maaf cakap la, ni persepsi dari aku.

Adakah nak tunjuk yang seorang Ustaz bergaya dan tunjuk hebat dengan kereta supercarnya itu berhadapan dengan orang kampung?

Atau mungkin nak bagitahu duit adalah segalanya? Bagi 'rasuah' mulut boleh tutup, hati yang marah pun boleh jadi sejuk?

Apa sebenarnya yang nak cuba disampaikan ni?
Takde sekelumit pun unsur kerohanian/ keagamaan yang bermanfaat yang boleh kita manfaatkan..

Kalau totok pas akan kata ini sekadar hiburan dan santai sahaja...
UAI Boleh jelaskan??

1 comment:

Anonymous said...

Ini apa yang Azeez kata bila Astro Awani interview ;

"Susu pekat tersebut adalah untuk kegunaan jentera pilihan raya kecil yang berkampung di Rumah Baling. Saya tidak tahu bagaimana ia boleh terlepas." jelas Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim ketika dihubungi Astro AWANI.

Susu pekat tersebut dikesan telah pun luput tarikhnya pada 26 Oktober yang lalu dan ianya dikatanya mengejutkan penerima berkenaan. Tambah Azeez lagi,

"Sekiranya susu pekat tersebut telah pun luput tarikh, buangkan saja. Ia bukannya untuk dijual. Lagipun secara teknikal barangan dalam tin walaupun telah luput tarikh ia masih boleh digunakan dalam tempoh dua minggu lagi."


Punya nak menegakkan benang yang basah Azeez bagi macam-macam alasan . Tak sakit hati ke ? Dia siap kata kalau susu tamat tempoh buang saja , soal nya pasal buang atau tidak , ni buat apa lu nak aniaya orang-orang kampung dengan tak periksa lebih dahulu tarikh luput ? Nak glamour pun berpada-pada lah ... nak tunjuk lu warak , bantu orang-orang miskin , dan macam-macam propa la, lu ingat orang tak tau ka dengna lakonan. Sudah-sudah lah Azeez , ramai yang sebenarnya makin meluat bila lu dapat jadi Pengerusi Tabung Haji tu ... lu jilat PM kuat, bukan orang tak tau..

http://no2azeezrahim.blogspot.com/2013/10/azeez-rahim-walaupun-telah-luput-tarikh.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...