Rasis! Contoh Hasil Doktrin DAP Yang Sukses Di Peringkat Kampus!


CALON UMUM YANG TIDAK PRIHATIN TERHADAP KAUM LAIN!!


KAMI PELAJAR-PELAJAR INDIA USM MALU DENGAN TINDAKAN CALON UMUM NG WANG CHING YANG TIDAK PRIHATIN DENGAN WARGA KAMPUS SELAIN DARIPADA MUSLIM DAN CINA.

TINDAKAN PIHAK SAUDARA NG WANG CHING YANG MENGELUARKAN COVER PHOTO YANG MENYATAKAN" MEWAKILI SUARA MUSLIM DAN CINA" ADALAH SESUATU YANG DIANGGAP MENJIJIKAN! KAMI BERASA AMAT DUKACITA KERANA WUJUDNYA POLITIK PERKAUMAN PADA PERINGKAT UNIVERSITI LAGI. 

KAMI MEMBOIKOT 100 % CALON INI YANG KONONYA INGIN MEWAKILI SISWA/I DALAM MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR! KAMI JUGA INGIN MENYERU KEPADA SEMUA WARGA KAMPUS UNTUK MEBUAT PILIHAN CALON YANG BETUL-BETUL MENGAMBIL BERAT TERHADAP KEBAJIKAN SEMUA SISWA/I KAMPUS KEJURUTERAAN USM.

ADAKAH SALAH UNTUK SUARA KITA DIDENGARI? ADAKAH SALAH JIKA KITA BUKAN MUSLIM ATAU CINA? KAMI BERASA AMAT MALU DENGAN SIKAP INDIVIDU-INDIVIDU YANG TIDAK PEKA DENGAN WARGA KAMPUS! BELUM MENANG SUDAH TUNJUK BELANG! JIKA MENANG ADAKAH KEBAJIKAN KAUM LAIN SELAIN MUSLIM DAN CHINA AKAN TERTINDAS??!

CALON UMUM INI TELAH MEMBUKTIKAN BAHAWA DIA TIDAK SEHALUAN DENGAN KONSEP 1 MALAYSIA! KAMI JUGA INGIN MEMOHON WARGA KAMPUS YANG INGIN HIDUP DALAM KOMUNITI YANG HARMONI UNTUK MEMBOIKOT CALON YANG TIDAK BERPERIKEMANUSIAAN INI!! - Kishva (Penuntut Kampus Kejuruteraan USM Nibong Tebal)

4 comments:

Anonymous said...

http://sakmongkol.blogspot.com/2012/09/revolusi-mental-orang-melayu.html

Anonymous said...

GHAIRAH NAK JADI JUARA BERLANDASKAN ENTITI BANGSA DAN AGAMA, TANPA SEDAR WANG TERLUPA ADA PIHAK LAIN TERASA DIPINGGIRKAN.

Anonymous said...

Salam, jangan salahkan beliau 100% kerana beliau telah di peralatkan oleh agen Pro-M kampus KKj USM.
kasihan Ng Wang Ching, beliau baru sahaja menjadi saudara baru kita tetapi begitu pantas diperalatkan oleh pelahap2 politik kampus yg ditunjangi parti2 perosak Pakatan Haram dr luar!

Wang Ching seorang yg proaktif dalam kerja kebajikan dan dakwah tetapi malangnya Pro-M telah rosakkan masa depannya. Inilah salah satu ancaman bg org Mahasiswa/wi dlm kampus. Mudah diperalatkan.

Anonymous said...

Harap HEPP dn VC USM lebih memantau 'demokrasi' cetusan Pro-M. Mereka bakal2 pelampau yg akan rosakkan mahasiwa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...