Pengumuman Penting Selepas Kejayaan Demo Guling Kerajaan


PENGUMUMAN PENTING - Kuala Lumpur 1 Januari 2014.

Jam 9 pagi ini upacara angkat sumpah Dato Sri Anwar Ibrahim Ketua Umum Pakatan Rakyat sebagai President Dataran Merdeka akan berlangsung di hadapan pentas utama Dataran Merdeka. Upacara yang berlangsung ini dijangka akan dihadiri pemimpin pemimpin kanan Pakatan Rakyat daripada parti DAP Lim Guan Eng, Lim Kit Siang. Parti PAS pula menghantar wakilnya Haji Hussam Musa dan Mahfuz Omar manakala PKR dihadiri oleh semua kepimpinan tertiinggi PKR.

Upacara mengangkat sumpah Dato Sri Anwar Ibrahim sebagai President Dataran Merdeka akan disempurnakan oleh Sultan Jamalul Kiram Suluk yang diterbangkan terus dari kepulauan Filipina.

Kejayaan malam tahun baru oleh peserta demonstrasi "Guling Kerajaan" telah memastikan Dataran Merdeka ditawan dan menjadikan Dataran Merdeka sebagai wilayah bebas dan menjadi milik Anwar Ibrahim selaku ketua umum Pakatan Rakyat. Difahamkan pimpinan tertinggi Pakatan Rakyat akan membina sebuah White House bagi rumah kediaman President dan juga bangunan pencakar langgit melebihi ketinggian KLCC sebagai pusat pentadbiran Dataran Merdeka.

Untuk rekod Dato Sri Anwar Ibrahim merupakan bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia yang telah dipecat pada hujung tahun 1999 diatas kesalahan salahguna kuasa, Rasuah dan jugak seks luar tabii.

6 comments:

Anonymous said...

kepala hotak ko...

Anonymous said...

Rencana berita yang terbaik.. ade anjing suruhan yang dah panas

Unknown said...

Berapa biji bom meletup macai?

Anonymous said...

setakat ni je ke berita(?) yg lu mampu perahkan kepala hotak lu bai? ala bai, lainkali kalu lu nk perah lu punya kepala supaya lu punya berita nampak2 macam betul, lu perlulah perah sampai pecah lu punya kepala, baru real and solid konkrit crystal clear ..tp boleh jd aku silap kot, mngkin lu punya kepala x cukup besar dan wal hasilnya, setakat ni jelah berita yg u mampu sampaikan.. bg dgr kat budak2 tadika pun dorg akn pakt2 gelak je, sebab kelakar sgt..heheh..jgn marah aa..

Awangliku said...

Sampai matilah Nuar tak merasa jadi PM..hahaha

Anonymous said...

kesian jugak kat macai2 nuar......hahahaaaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...