Pasangan Murid 12 Tahun Kantoi Bersetubuh Di Dalam Rumah!


Segamat - Seorang wanita berusia 25 tahun terkejut menemui seorang kanak-kanak lelaki berusia 12 tahun bersembunyi di bawah katil dalam keadaan berbogel di bilik anak saudara perempuannya berusia 12 tahun. Dalam kejadian jam 11.40 malam itu, wanita berkenaan menemui kanak-kanak terbabit di rumah keluarga anak saudaranya di Labis.

 Sebelum itu, wanita itu mengesyaki berlaku perkara tidak diingini apabila mendapati lampu di bilik anak saudaranya itu dimatikan. Timbalan Ketua Polis Daerah Segamat, Deputi Superintendan Anuar Ismail berkata, wanita itu terus keluar rumah dan mengetuk tingkap bilik anak saudaranya. “Kira-kira 10 minit kemudian, anak saudaranya membuka pintu.

Wanita itu mendapati anak saudaranya memakai baju terbalik,” katanya. Menurutnya, wanita berkenaan juga mendapati terdapat seluar dalam lelaki di atas katil anak saudaranya. Anuar berkata, kanak-kanak perempuan itu mendakwa seluar dalam itu miliknya.

 “Wanita itu masuk ke dalam bilik itu dan terkejut menemui seorang kanak-kanak lelaki bersembunyi dalam keadaan berbogel. “Kedua-dua mereka mengaku melakukan hubungan terlarang. Mereka kemudian dibawa ke balai polis. -informasi.my

A.S kata ramai macai PAS yang bodoh meroyan yang hanya tahu salahkan kerajaan tanpa berfikir panjang. Di sekolah diwajibkan pelajaran Agama Islam, petang pula ada kelas KAFA, amalan agama amat ditekankan di sekolah-sekolah dan pelbagai lagi usaha kerajaan untuk menegakkan syiar Islam di negara ini terutamanya dalam mendidik kanak-kanak.

Perlu diketahui juga bahawa, salah satu fakto terjadinya kes seumpama ini adalah kerana masalah pendidikan dirumah bukan disekolah. Akhlak anak dibina dirumah. ibubapa yang bertangggungjawab melentur akhlak anak-anak. Dosa anak-anak perempuan siapa yg menanggungnya selain dirinya tentulah bapanya dan anak lelaki yg lain sekiranya ada. bila intitusi rumahtangga runtuh beginilah jadinya. jangan salahkan pihak lain bila kita yang tinggal sebumbung dengannya kurang mengambil kesah tentang perkembangannya

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...