Rejim DAPig Angkat Bendera Putih


Itulah yang boleh disimpulkan pabila laporan akhbar berbahasa Cina menyatakan kesemua pos/pusat kawalan pertubuhan haram PPS telah menurunkan papantanda PPS mereka masing-masing.
(Untuk makluman,kabin tersebut kebanyakkannya menggunakan dana wang kerajaan negeri P.Pinang)

Keegoan dan sikap arrogant Guan Eng tempohari yang cukup angkuh akan melawan habis habisan dan mencabar Ketua Polis negara sebenarnya tidak ke mana. Agaknya masing-masing macai PPS cuak dan takut dengan tindakan agresif pihak Polis yg membenteras pertubuhan haram ini habis-habisan.

Apapun tahniah kepada Pihak Polis atas usaha keras ini. Namun jangan mudah berpuas hati! Puak puak ni takkan berdiam diri dan menyerah kalah begitu sahaja.

3 comments:

Anonymous said...

Tahniah PDRM!!! JAngan bagi muka kat samseng2 kominis tu semua. Ada sekoq lagi bapak kominis yang masih lagi terlepas dok terjerit2 nak berdebat dgn KPN. Diharapkan dapat tangkap si beroq tu sebelum dia berkeriau lagi.

Anonymous said...

Tahniah PDRM KPN...syabas.

Anonymous said...

Cina Cina Pantat komunis celaka ni memang patut diajar secukup cukupnya. Kitorang semua rasa nak terajang maut je babi babi DAP nih. PEnghasut tegar dari zaman tok nenek diorang sampaila sekarang.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...