Gambar-Gambar Muslim Di Malaysia Beratur Panjang Untuk McD Free. Di UK?

Hangpa perasan tak agenda yahudi tu?
Sekarang Israel dikutuk sedunia sebab serang Gaza tanpa sebab.
 Pastu, tetiba saja HQ di Israel arahkan cawangan satu dunia bagi burger free time tengah berperang begini?? 
Mulut boikot, mulut jugak yg kedarah!

Apapun, kita kena rasional dan adil dalam hal ini. McD juga telah keluarkan penjelasan berkenaan hal ini yang kononnya mereka langsung tak terlibat dan menyokong serangan terhadap Palestin.Kalau nak boikot, jom kita boikot betul-betul banyak lagi produk keluaran Yahudi laknatullah.


Lagi beratus sakan hanya kerna sebiji burger telor
Janganlah kita jadi mamat hipokrit dan bermuka-muka sperti individu di atas ini.

8 comments:

Anonymous said...

dimalaysia McD BAGI PERCUMA burger jantan(burger telur) orang sanggup beratur panjang,agaknya mulut yg panas berapi agar baikot produk isreil tu sejuk juga bila dah kena suap dengan berger jantan ni.

Anonymous said...

Malaysian mmg ramai yg jahil, hadap sgt ngan mcd..

org johor said...

Taraf benjo jer pon, nak beratur bersungguh...kesian...

Anonymous said...

Ala burger free apa salahnya. Orang memberi kita merasa. Bila kena byar takyah beli.

Saja ckp. Aku boikot McD lama dah, lbih 8 thn. Burger free pn aku tak ambik. KFC, RFC, MFC ada. Beli la kalau teringin, rasa kaw-kaw punya. terbaik.

Anonymous said...

Setau aku KFC Malaysia dah tak bayar komisen kt KFC US. Depa guna label KFC semata-mata (berdasarkan penjelasan Tan Sri Ali Hashim, ex-pengerusi JCorp). So 100% produk bumiputera Muslim, takde keuntungan disalurkan kpd KFC US mahupun Israel.

Anonymous said...

kalau ada sticker biokot mcd kan best...

Kjee said...

Melayu muka tak malu. Asal ada makan free, beratur tanpa rasa bersalah!!

Anonymous said...

Burger teloq bknnya mahal sgt, kalau burger daging takpe gak.. setakat teloq bt sendiri kt rumah lagi sedap!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...