Lagi Gambar-Gambar Dr Mazlan Ismail, BAKAL calon UMNO kerusi Parlimen Permatang Pauh!

Entri ini adalah lannjutan dari artikel semalam di SINI.
 
Menurut sumber rakan-rakan daripada Telekom Malaysia,Dr Mazlan Ismail juga adalah Pegawai Memerintah semboyan Pakar Diraja Telekom(AW) dengan Pangkat Leftenan Kolonel Dr Hj Mazlan Ismail.Semboyan Pakar Diraja Telekom dianggotai oleh 1000 anggota Telekom Malaysia yang akan bertanggung jawab terhadap Rangkaian Telekomunikasi Negara sewaktu kecemasan.

Gambar Lt..Col Dr Hj Mazlan Ismail bersama Col(K)Dato' Sri Zamzairani Mohd Isa yang juga CEO TM semasa Program Kem di Sg Besi.



Gambar Lt Col Dr Haji Mazlan Ismail & Col(K)Dato' Sri Zamzairani & kepimpinan ATM semasa program di Kem Sg Besi.

23 comments:

Anonymous said...

woi,,syok nampak dok guna nama Mazlan anak Pak Mail bas,,hampa buat tak tau ka dia ni dah murtad PAS dan kena warning pasai dok nak lawan Anwar sejak PRU 11 lagi,,kawaq mangkuk ayun hampa ni,sampai satu Ptg Pauh dah tau [perangai mangkuk ni

Anonymous said...

kerja dok kta kt org,,hg x blajaq mksd dosa ka masa sklh dulu,,

Anonymous said...

Dia tak belajaq la tu.main sedap mulut ja kata kt org.teruskanlah jilat anwar ibrahim.

Anonymous said...

tabik `

Anonymous said...

Tahniah Yg Brbahgia Dr. Mazlan. Saya sungguh terharu apabila membaca dan melihat gambar-gambar dan artikel ini.Paling utama kerana Dr.dah sedar betapa perjuangan yang Dr. sertai sebelum ini hanyalah akan menyebabkan Anuwar Ibrahim dan Leng Guan Eng serta Karpal Singh gelak tak habis kerana mereka tak payah nak susah-susahkan diri kerana ada ramai intelektual Melayu yang sanggup bermati-matian kerana mereka. Saya amat teruja nak tau perkembangan selanjutnya tentang Dr. Semoga Allah akan memberi kekuatan kepada Dr. sekiranya dipilih untuk menjadi Wakil Calun UMNO Permatang Pauh. Saya percaya Dr. akan menang mudah di dalam PRU 13 nanti.Syabasss..Dr.Mazlan.

Anonymous said...

menang mudah.....belah lah

Anonymous said...

Minta Dr Mazlan perjelaskan isu sex harrasment GM RNO KL Daut Manja kenapa dia cover?

Dr Mazlan dibenci oleh NUTE dan majlis beliau sentiasa dipulau oleh NUTE.

Tak caya tanyalah ahli NUTE (Kesatuan sekerja Telekom)

Anonymous said...

org atas,aku ni staff dr mazlan.dah lama kerja bawah dia.mai aku nak habaq siket ,staff dr mazlan semua sayang kat dia,hang tau sebba apa.sebab dia lah boss yang terbaik pernah kami dapat..Kesatuan sekerja Telekom tu aku taktau la.yang aku tau..dr mazlan tu jenis org buat kerja.bila buat kerja,rajin kerja.ada jugak yang tak suka.termasuk hang.
aku nak abaq kat hang,hang sorang ja kot lebih2 kata kat dia.orang lain semua duk doa kejayaan dia.InshaALLAH DR MAZLAN AKAN BERJAYA AKU DOAKAN!

Anonymous said...

Dr Mazlan ada ciri-ciri leader. bukan boss semata-mata. Aku yakin ramai orang bawahan TM yang sayang dia. Biasa la, bila leader nak buat perubahan, ramai yang tak setuju.

Anonymous said...

Taniah Dr Mazlan, semoga beroleh pertunjuk dalam mencari identiti sendiri. Sebab panggilan Tuan Haji, Doc masih belum cukup kat dunia ni kena ada Dato, Tun dsb baru kelak kat sana senang sikit nak jawap. Harap dengan percalunan Doc (harap2lah) akan memberi suntikan kepada penduduk sekitar kearah budaya bodek dan kaki ampu sesuai dengan pengalaman Dog kat TM dahulu.Tak percaya tanyalah puak puak utara yg doc rekomen kasi pangkat di TM yang masih dok kelabu asap nak pasang kipas baru. All the best Doc. Tak sabar nak salam dengan Doc nak ucap taniah...

Anonymous said...

Taniah Dr Mazlan, semoga beroleh pertunjuk dalam mencari identiti sendiri. Sebab panggilan Tuan Haji, Doc masih belum cukup kat dunia ni kena ada Dato, Tun dsb baru kelak kat sana senang sikit nak jawap. Harap dengan percalunan Doc (harap2lah) akan memberi suntikan kepada penduduk sekitar kearah budaya bodek dan kaki ampu sesuai dengan pengalaman Dog kat TM dahulu.Tak percaya tanyalah puak puak utara yg doc rekomen kasi pangkat di TM yang masih dok kelabu asap nak pasang kipas baru. All the best Doc. Tak sabar nak salam dengan Doc nak ucap taniah...

Anonymous said...

weii melaun,nk habaq kt hmpa skit buat pa Dr mazlan nie nk pi bertanding pmtg pauh kalau dia gila jawatan,lebih baik dia pi bertanding tempat len kalau dia nk pangkat tan sri,dato,hng duk wat fitnah merata bukn dapat apa,kalau Dr mazlan nie di pihak betoi insyallah aku doa org yng duk post kat atas nie yng mcm kenai dia nie kudung tangan dia,padahal aku kenai dia nie org yng cemana..hang tk dapat cemana dia dapat duk wat pulon lebih..hang malaih mengaji pndai duk maki sini sana..piirah mabuk

Anonymous said...

Semoga berjaya kepada Dr. Mazlan dalam usaha menyekat Parti milik anak beranak daripada memerintah negara..
Mohon komen yang lebih matang daripada pembaca bukannya caci-mencaci yang tidak membawa sebarang faedah kepada diri sendiri dan orang lain

Anonymous said...

Aku saja nak test try tengok betoi ka kaki kipas dia ada lagi ka tarak..ka dah jadi blower pulak...elok la tu lepas ni boleh jadi kaki bawak Dr punya beg kulit ka atau jadi PA dia ka..Mana tau kot rezeki dia elok boleh tambah bini jugak kot sebab ya la rezeki lebih boleh share dgn rakyat nanti..ibu tunggai pun ramai kat belah sana. Awat ingat kalu di menang ramai la kudung tangan..poraaah tuuuittt... apa Dr ni dia kaki bedah org ka...Elok la hang yang jadi kaki ampu tu boleh terus la dok ampu. Dah memang jenis manja suka gitu-gitu jugak la... All the best Doc...alahai macam RNO Central the best la pulak haha. (Tum tum sampai time masa pencalunan nama dia dok nomboq last...buat perabis beras pulut saja)

Anonymous said...

Aku kenal DrMazlan, dari aku panggil dia En Mazlan,Tn Hj Mazlan sampailah Dr Mazlan,DIa ada prinsip yang kental, perjuangan dia atas nama Allah.Tuhan semua orang Muslim, bukan Tuhan kepunyaan PAS,UMNO atau tak semua PKR.Perjuangan dia adalah untuk cuba meletak semuanya diatas jalan yang benar, walaupun bukannya semudah yang kita fikirkan.Tapi yang penting beliau ada tekad dan nekad untuk membuat perubahan.Selamat berjuang Dr.

Anonymous said...

Ya selamat berjuang Dr.janganlah takut dengan mereka yang buta untuk melihat segala kebenaran yang Dr perjuangkan..jiwa mereka sudah corrupt.teruskan untuk berdiri teguh memperjuangkn nasib Melayu.

Anonymous said...

Dr mazlan ni seorang yang berakhlak tinggi dan berwibawa menjadi pemimpin yang baik.Toksah dok taksub sangat kepartian tu, kita sokong pemimpin yang berwibawa, bermoral tinggi, berpegang kepada prinsip perjuangn Islam yang tinggi. Kalau ada pemimpin macam ni tak kira dari parti UMNO,BN,PAS,PKR,DAP.. kita patut berkan sokongan yang
sewajarnya.

Anonymous said...

Dr. Mazlan yang sy kenal mmg seorang yang baik- sentiasa merendah diri dan mengambil berat tentang orang-orang sekeliling. Moga Allah rahmati Dr. inshaAllah :)

Anonymous said...

yg bg komen negative kat atas tu mcm KECEWA je... ke masa satu kerja dulu dok try ampu tapi tak berjaya nak ampu? ke dulu malas kerja kena tegur then sentap makan dalam? lain mcm sgt komennya tu...

yg komen paling atas tu... MEMANG PATUTLAH DIA PI LAWAN ANWAR TU, MMG WAJIB DILAWAN BKN LAGI HARUS. nak marah dia buat apa kalau dia lawan dgn musuh Islam yg jenis tak kesah org Islam murtad, blh minta diberi freedom for that lagi. MMg patut la Anwar tu dilawan KUT NANTI SB DIA BERKEMBANG BIAK PUAK LGBT KUT NANTI NEGARA NI HANCUR KENA BALA... sblm Allah bg bala baik buang dulu jenis yg mcm Anwar tu, patutnya kalau kamu Islam kamu kena sedar semua tu...

Anonymous said...

Tahniah Dr Mazlan,
Sepanjang saya kenal dia ketua yang baik, mudah seyum, memberi salam terlebih dulu, bertegur sapa tak kira dekat parking ka dekat lift..Saya yakin beliau mampu bawa perubahan kepada senario politik di Ptg Pauh..kita tengok peribadi calon bukan parti..Insha Allah.

eilmu bookstore said...

walau mcmna baik skali pun dr mazlan ka ustaz fathul bari ka,tp klu pimpinan atasan yg korup..rosak.kt undi base on pimpinan parti, bkn atas 100% calon tempatan ka tidak.ibarat kalu bapa sbg pemimpin korup pasti gagal didik anak mnjadi anak yg amanah..dlm kes dr mazlan yg baik tp kepimpinan yg korupsi, akan menyebabkan kesusahan kpd dr mazlan.tapi baru2 ni mai market penanti hulur rm200.00 kat peniaga ikan di market n habaq tolong saya undi no.baik ada makna.apa ni politik wang.apa ni ,kata baik apanya..semua nak bg RASUAH.buruk akhlak walaupun gambaran yg digembar-gemburkan akhlak islamic la apa la.bosan

eilmu bookstore said...

walau mcmna baik skali pun dr mazlan ka ustaz fathul bari ka,tp klu pimpinan atasan yg korup..rosak.kt undi base on pimpinan parti, bkn atas 100% calon tempatan ka tidak.ibarat kalu bapa sbg pemimpin korup pasti gagal didik anak mnjadi anak yg amanah..dlm kes dr mazlan yg baik tp kepimpinan yg korupsi, akan menyebabkan kesusahan kpd dr mazlan.tapi baru2 ni mai market penanti hulur rm200.00 kat peniaga ikan di market n habaq tolong saya undi no.baik ada makna.apa ni politik wang.apa ni ,kata baik apanya..semua nak bg RASUAH.buruk akhlak walaupun gambaran yg digembar-gemburkan akhlak islamic la apa la.bosan

Anonymous said...

hoi hg elok2 sikit cakap,awat kalau dia sua duit salah ka.selama yg aku kenai dia,dia mmg suka sua duit kat org..sedekah merata2 tmpt ..bukan sejak dia nak bertanding.tapi lama dah.Kita ni manusia suka dengki,dah diri sendiri tu takmau sedekah dut kat org senyap dahla.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...