Alahai hamPas. Bubar Salah Tak Bubar Salah..



Apa la lagi puak-puak iblis ni mau?
Semuanya serba tak kena!
Aku memang tak tau nak kata apa dah kat puak haramjadah ni.
Yang boleh aku kata hati depa ni busuk sebusuk-busuknya, hitam sehitam hitamnya.. Jenis tak puas hati dan nak komplen 24 jam apa saja orang buat..

6 comments:

Anonymous said...

He2..bukan tak tahu. Dari dulu macam ni la dialog depa. Semua dah boleh agak dah.

Amsa Mohd said...

Mustapha Ali macam Tuk Nujum, semua gala perkara dia boleh tafsir walaupun dia di luar UMNO, Hebat.... Dendam PAS pada UMNO tak pernah reda. Ada saja benda yang tak kena pada PAS. Ajaibnya pengikut dan ahli PAS yang dungu tu boleh terima saja apa-apa statement yang mereka luahkan. Takbir...... Apa lagi semua rakyat sekarang ini lah masa nya PAS, DAP dan PKR dihumbankan jauh dari tanah air yang berdaulat ini. Undilah dengan cara berhemah, berpayung dibawah Kerajaan yang membela Islam, Melayu dan Raja. Yang rugi, adalah mereka-mereka yang bernafsukan haiwan dan tidak berfikiran waras.

Anonymous said...

ada kita suma kisah pr dah settle kerusi. tak cukup kerusi boleh kita sponsor beli kerusi plastik kat pasaraya....atau pasar malam. mr bean memang tak cukup akal...

melayuinsaf said...

PAS buat semua salah...asalkan UMNOporno semuanya betul...ha3 ..liwat 1,2,3 betul..video sex betul, lembu nfc 24juta tak pe..rasuah tak pe..islam ada saham arak tak pe..,duit petronas buat mcm harta mak bapak dia tak pe...kroni cina & india billionare tak pe....asalkan rakyat terus jd bodoh & dungu...itulah UMNONGOK...selamat menjadi pengikut dajal wahai macai2 & en.blogger

Anonymous said...

pas memang macam tu,kalu menang pilihanraya adil,kalu kalah spr tipu,dan yg best nya macai2 pas & geng2 nya percaya,org2 ISLAM tak akan undi Pas lagi padaPR13 ni,kerana tak ada yg islam dlm PAS,negara Islam X,undang2 Islam X,terompah Islam pun Pas takut nak kata,cos DAP marah,DAP GANTI PAS>

Anonymous said...

Dia yg buat ramalan, bila ramalan salah nak salahkan org lain. Memang la sengal puak2 ni. Cakap besar mcm kat kedai kopi je diorg ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...