Masjid Dijadikan Tempat Melalak Rock Bagi Puak Pas?


 Walau apa jua alasan aku sukar untuk terima. Kenapa perlu terlalak terpekik terlolong ustaz Zul tu nak tunjukkan kononnya suaranya power sehingga jemaah di situ kagum dengannya di dalam rumah Allah?
kenapa perlu menyanyi lagu sebegitu di tempat imam solat?

p/s : tengok sampai last tarik wohoo macam diatas pentas konsert pulak! tu masjid woii!!

3 comments:

Anonymous said...

Mmg banggangggggg betul...kali kat madinah kuliah buat mcm nie sure dah kena maki n halau keluar..silap ari bulan xbg masuk uni dah...harahhhhjadah betul..rosak akidaq......

Anonymous said...

Dah macam puak kristian menyanyi dlm church dah rupanya. Kata alat muzik adalah unsur maksiat la ni boleh bawak dlm masjid pulak!

mohamed kamal isa said...

KALAU KAT AMERIKA ATAU NEGARA BARAT... UNTUK ORANG KRISTIAN DIPANGGIL GOSPEL!

Bahalol! Ini tempat beribadat bangang. Kecik kecik tak nak mapos dah besor nyusahkan rakyat.

Sebab tu dalam di cakap. Wahai Orang orang yang beriman. Bukan orang orang islam.Astafirullahalazim.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...