Video panas Ustad Terlampau Tersebar..

Pic hiasan je..


Setujukah kalian para pembaca dengan tindakan Ustad ini yang pada aku agak melampau dan keterlaluan serta secara tak langsung menjejaskan imej Agama Islam yg suci ini?

Kegagalan mengawal amarah sehingga memperlakukan penjaga audio sebegitu rupa di khalayak ramai hanya kerana kesalahan yg kecil amatlah dikesali. Harapnya di Malaysia janganlah ada Tok Guru yang bertindak sebegini.

Tapi sebahagian yg dikatakan Tok Guru Parti PAS walaupun tak bertindak secara fizikal sebegini namun perlakuan fitnah, nista adu domba dan maki hamun sebahagiannya sudah menjadi zikir bagi mereka.


Kejadian dikatakan berlaku di sebuah kawasan di Bandung, Jawa Barat.Lelaki yang diinjak kepalanya itu merupakan petugas yang menjaga sistem bunyi pada majlis berkenaan.

Pengurus ustaz berkenaan yang dihubungi media Indonesia, Odet memberitahu majikannya bertindaknya demikian kerana marah dengan kualiti bunyi yang disediakan lelaki itu.“Kita sewa sound kan wajar ingin yang kualitasnya baik,” katanya.Menurut beliau, tindakan lelaki itu yang memohon maaf dalam keadaan marah kepada Ustaz hariri menjadi punca mengapa majikannya bertindak menginjak kepada lelaki itu.

Namun menurut Odet, ustaz Hariri telah memohon maaf kepada lelaki berkenaan dan menganggap isu itu sebagai selesai.Begitupun, komuniti aktif media online Indonesia nampaknya tidak menerima perlakukan ustaz berkenaan dengan begitu mudah sekali.

Ramai yang menyifatkan ustaz berkenaan yang muncul dalam beberapa sinetron seperti Islam KTP dan Sampean Muslim sebagai sombong dan memalukan penganut Islam.-Mynewshub

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...