Ketua Puteri Ampang telah selamat kembali ke neraka'. (Sungguh Biadap Zulkarnain Ismail)






Petikan dari wall facebook Zulkarnain ini berhubung dengan kenyataanya yang sungguh biadap
dan langsung tiada rasa sensitiviti ke atas keluarga Allahyarhamah Haslinda Zerain Ketua Puteri UMNO Bahagian Ampang Ampang yang meniggal dunia baru-baru ini.
Dikatakan manusia durjana ni seorang ahli pas dari pasir Tumbuh, Kelantan.

Tidak kira la apa pegangan politik pun, when it comes to a death of a person, kita patutnya lebih berhati-hati utk mengeluarkan kata-kata...
jgn sampai hati family mereka tersentuh, dah laa diorg sedih ngan kematian tu ditambah pulak ngan kata-kata yg biadap...
PASTI kita tak nak kata-kata yg sama dikuarkn bila ahli keluarga kita meninggal...

7 comments:

Anak Sri Melor said...

Salam Tuan...Saya mohon dapatkan link user FB si mangkuk hayun nie... - Dari anak Ampang...

TokAyah said...

Budak ni memang biadap. Ini anak jenis emak bapa dia tak ajar menghormati sesama manusia apa lagi menghormati jenazah seagama.

Anak Seberang said...

hubungi beliau di talian 0176149513. email beliau qarnputra@gmail.com
blog beliau q-putra.blogspot.com

ketahui nasib anda selepas anda meninggal dunia dengan menghubungi beliau....

lima pulau said...

macam kalau emak bapak dia mampos adakah emak bapak dia masok surga aku ingat kalau anak dia macam tu emak bapak muking masuk neraka jahanam.

Anonymous said...

ini memang anak gampang....masa mak bapak dia bejubur buat dia tak baca BISMILLAH dan telah terpancut benih syaitan....inilah contoh anak murid ulamak selipar nik aziz...rosak akhlak anak bangsa selagi ulamak2 selipar masih menggunakan agama islam sebagai jenama prudok parti PAS!!!....UMMI MERDEKA SAID

Anonymous said...

ini memang anak gampang....masa mak bapak dia bejubur buat dia tak baca BISMILLAH dan telah terpancut benih syaitan....inilah contoh anak murid ulamak selipar nik aziz...rosak akhlak anak bangsa selagi ulamak2 selipar masih menggunakan agama islam sebagai jenama prudok parti PAS!!!....UMMI MERDEKA SAID

Anonymous said...

hmmm... agaknya apa komen si Zulkarnain Ismail kalau Lim Kit Siang atau Karpal Singh yang meninggal dunia? 'kembali ke Syurga selama-lamanya????'

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...