Pok Nik Hanya Seorang Pelayan..


Sejauh manakah PAs hendak menegakkan Negara ISLAM di dalam Pakatan Rakyat sedang cuma baru cadangan tentang hukum hudud dalam Islam sudah di cantas cukup-cukup oleh DAPig...

Pok Nik sekadar pelayan kepada DAPig yang hanya menggunakan PAS untuk menumbangkan kerajaan Islam/Melayu yang memerintah selama setengah abad di Malaysia saja..

Ternyata semuanya hanya retorik belaka dan Pok Nik hanyalah sekadar pengemis politik murahan yang syok sendiri dengan mencanangkan untuk melaksanakan hukum hudud apabila PRU13 makin hampir demi menagih undi..

Fikir-fikirkan lah

5 comments:

Adi Kencana said...

PAS dari dulu memang sekadar kuda tunggangan DAP.

Kerajaan pinggirkan pewaris Kampong Bharu? Baca di sini..

http://apakecoh2.blogspot.com/

Mohd said...

Apa pun hal kaum Melayu juga akan rugi sepanjang masa!
Jika BN terus memerintah, satu per satu hak2 istimewa orang Melayu akan digadaikan oleh UMNO kpd kaum Cina.
Jika PR pula dapat berkuasa di Putrajaya nasib kaum Melayu akan jadi lagi teruk. PR memang akan meminda Perlembagaan utk memansuhkan Institusi Raja-Raja Melayu dan mengujudkan The Republic of Malaysia. Anwar atau Hadi jika di letakkan jadi PM akan jadi macam MB Nizar sentiasa tunduk dan mengikut saja arahan dari Cina Komunis Chauvanis dan Rasis DAP.
Seluruh negara akan tergadai kpd kaum Cina spt yg telah berlaku di Singapore.
Spt yg telah berlaku di Singapore, orang2 Cina dari luar negara akan dibawa masuk beramai2, diberi kerakyatan Malaysia, dan diletakkan tinggal di kawasan2 majoriti Melayu utk mencairkan kuasa politik kaum Melayu yg tak sedar diuntung. Kaum Melayu di Malaysia akan jadilah spt kaum Melayu di Singapore yg akan mengemis di negara sendiri.
Di masa itu, barulah kaum Melayu sedar bahawa nasi sudah menjadi bubur. Menangis air mata darah sekali pun, tidak akan dapat kembali apa yg sudah hilang.
Kaum Melayu yg memang rata2nya bodoh tidak mahu belajar dari sejarah dan nasib kaum Melayu di Singapore. Kaum Melayu memangnya sudah terkenal dgn sikap mengambil jalan mudah dan pintas utk dapat sedikit kekayaan dan kuasa jangka pendek. Nasib dan masa depan anak-cucu boleh pergi jahanam.
Jika ini berlaku, anak-cucu kita akan kencing di atas kubor2 kita semua bukan akan mendoakan kesejahteraan kita di akhirat nanti. Bodohnya kaum Melayu di generasi ini.
Padan muka kita semua!
Nauzubillah!

Anonymous said...

haha...lawak gile gambar pok nik jd pelayan

Anonymous said...

XSEDAR2 LAGIKE WAHAI AHLI2 PAS...SAMPAI BILA

Anonymous said...

Pok Nik bukan seorang pelayan tapi seorang Penipu agama Islam & Hukum Hudud..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...