PERHATIAN!! ini bukan ayat al-Quran

PENTING ...tolong sebarkan. Moga Allah SWT akan membalas jasa baik anda.
Yang pasti............ ini bukan ayat al-Quran

Semoga kita semua berhati-hati jangan sampai terbeli dan digantung di rumah kita. Sebarkan dan maklumkan kepada semua saudara-saudara kita.

Tolong Baca.Jangan biarkan kita di perbodohkan oleh orang-orang KAFIR.

Perhatian kalau ternampak penghujungnya ditulis "Surah Injilu Matay" (Terus reject).

Sila baca dan edarkan kepada sesiapa yang tiada blog melalui e-mail. Jika ada blog, copy dan paste ke blog anda. Itulah agenda Kristian, maka berhati-hatilah.

Jangan terpedaya pada rupanya sahaja tetapi tengok dan selidiklah isinya juga. Tengok keseluruhan. Memang ianya nampak cantik sekiranya dibuat untuk menghiasi dinding rumah.

Sekali pandang macam ayat dan kalimah Al-Quran. Sebenarnya ayat dari kitab Bible.

4 comments:

Anonymous said...

tak payah nak sebar2kan ....kita pulak menolong dia bagitau kat sesama Islam ...kalau ada budak yg bengong ... tak semena dapat dosa kering ....

Anonymous said...

beb, org arab tak semestinya islam. ada yang kristian Coptik...jadi, x mustahil ni nukilan diorg...untuk diorg je..kita org malaysia yang beragama islam ni jgn jahil.....tengok huruf arab aje terus amik......

anti bohmau said...

Tuan AS,

apa maksud ayat mcm khaligrafi arab ni?

tolongla cari terjemahannya supaya kita paham & tidak tertipuuuu..

Tuan,
blog tuan kalu ambo google chrome, kena maware. ni ambo buko dgn Internet Explorer!! sapa yg sabo plak? jahat sungguh!!

Anak Seberang said...

anon505, mmg hamba jahil, tuan seorg sj yg penuh ilmu didada..
aku nk ingatkan je psl benda ni ada di Malaysia..

tuan AB, saya akan selidikinya..
google chrome aku test 3 kali baru bleh masuk
mcm ada something wrong je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...