Abby Mungkin Gigit Jari Nak Rujuk Kembali!


Keakraban dan kemesraan yang ditunjukkan oleh Abby bersama bekas suaminya dan Memey memungkin mereka kembali bersatu demi kebahagiaan anak-anak mereka.
Namun kenyataan terbaru dari Memey ini mungkin menyebabkan hasrat untuk Norman dan Abby tak berkesampaian. Sabarlah Abby. 

Baik Abby duduk rumah diam-diam dari pi merata-rata bagi ceramah yang ketahuan hala tujunya dengan isi ceramah yang tunggang langgang dan hentam sembrono serta menyelahkan kebodohan hang wahai 'Ostazah' Abby.

*****************
Walaupun sudah merasa bahagia dengan hubungannya yang sudah berbaik dengan pelakon wanita Abby Abadi, isteri kepada Norman Hakim, Memey Suhaiza meluahkan rasa dia tidak mahu bermadu dengan perempuan lain.

Sebelum ini, umum mengetahui hubungan antara Abby dan Memey tidak begitu baik berikutan Norman ditangkap khalwat dengannya hingga membawa kepada perceraian antara Abby dan Norman.

Pun begitu, kuasa Tuhan, hubungan Memey dan Abby kembali jernih pada Ramadhan lalu.

Memey memberitahu, dia bersyukur kerana dianugerahi nikmat bahagia selepas beberapa tahun tidak bersua muka dengan Abby.

“Alhamdulillah, saya bersyukur kerana hubungan dengan Kak Abby sudah kembali pulih.

“Sebenarnya, orang tidak tahu antara Abang Norman dan Kak Abby masing-masing sudah berbaik dan tidak bermusuh. Cuma hubungan saya dan Kak Abby kini sudah baik,” kata Memey yang dipetik dari majalah Mingguan Wanita, terbitan bulan ini.

Disebabkan ramai yang melihatkan mereka sudah mampu untuk menjadi kawan, ramai peminat yang menyuarakan pendapat supaya Norman dan Abby rujuk semula.

Namun, Memey enggan berfikir perkara-perkara yang negatif hingga boleh mengganggu kesihatan dan fikirannya.

Jujur Memey meluahkan hasrat hatinya, dia tidak mahu hidup bermadu seperti yang disarankan orang ramai kerana sudah bahagia dengan kehidupan bersama Norman.

“Saya sendiri tidak mahu memberatkan fikiran dengan benda-benda negatif. Tidak dinafikan ada yang menasihati supaya saya berwaspada, tetapi saya tahu siapa abang dan juga Kak Abby. Saya tidak mahu kata-kata orang membuatkan hubungan kami kembali keruh.

“Apabila melihat hubungan baik antara abang dan Kak Abby, saya bersyukur dan lebih gembira bila mana hubungan antara kami juga sudah pulih. Saya juga tidak mahu bermadu kerana apa yang saya lalui kini cukup membahagiakan saya,” katanya. Sumber

1 comment:

Anak Lenggong said...

Mak janda tu dah terasa lopong dan gian..anak bujang belaan nya dulu pun dah cabut..Abby.. Pak Lobai PAS banyak yang teringin nak test tu...tak payah la nak kacau x-husband.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...