Video jaringan sensasi Nazmi Faiz Yang Pertama Bersama Beira MarNazmi Faiz Mansor berjaya mendapatkan sentuhan gol pertamanya sejak main dengan team Beira Mar Juniores (SC Beira Mar U19).
Jaringan gol pertama Nazmi Faiz berjaya diperolehi pada minit ke 35 ketika perlawanan Beira Mar Juniores vs AC Viseu awal pagi tadi. Beira Mar Juniores berjaya menewaskan AC Viseu dengan jaringan 2-0.

Jaringan gol kedua juga adalah hasil assist daripada Nazmi pada minit ke 49 dan gol dijaringkan oleh Ricardo Tavares. SC beira Mar U19 terus mengungguli takhta Liga Remaja Divisyen 2 Portugal dengan kemenangan ini dengan 19 mata hasil daripada 6 kemenangan dan 1 seri sepanjang 7 perlawanan liga.


image
Pemain Beira Mar Juniores. Nazmi Faiz jersi no.8
 A.S kata tahniah diucapkan atas prestasi baik yang ditunjukkan semasa bermain di luar negara dan semoga memberi inspirasi kepada ramai lagi anak muda di malaysia untuk bermain dengan kelab di luar negara dan seterusnya membawa imej Malaysia di mata dunia.

Serius ni aku baru tau, adakah Nazmi selama ini hanya bermain untuk Liga Junior sahaja bukannya liga utama Portugal. Atau mungkin Nazmi dipinjamkan untuk bermain dengan liga Junior buat sementara waktu.

1 comment:

Fauzi Blues said...

Btol..tahun pertama ni Nazmi hanya main dgn Junior league je...insyaallah next season akan ke senior team..nama nazmi register utk team jr dan snr..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...