Apa Nak Jadi? Gambar-Gambar Separuh Bogel Model Melayu Bernama Sofea Di FB & Blog?


Mengucap panjang apabila melihat gambar-gambar yang kawan blogger usezworkshop upload dalam blog beliau, memang betul apa yang dikatakan dan diutarakan oleh beliau. 
Jika sebelum ini KDNK merampas banyak majalah-majalah yang separuh bogel di Petaling Jaya dan Kuala Lumpur tetapi di Malaysia sendiri ada beberapa sumber yang mudah diperolehi terutamanya di laman sosial.

Akaun Facebook Ali Akbar :
Ali Akbar Facebook latest
Akaun Facebook Sofea Putih :
 Sofea Putih Facebook
Dengan hanya bermodalkan kamera DSLR sekarang ni . photographer semakin ramai yang aktif dan ada yang terlalu kreatif sehingga mengalakan photographer daripada luar negara dengan menggunakan model daripada Malaysia (Gadis Melayu kot, sebab ZoOM dah jumpa Facebook gadis bernama Sofea ni).

Cuba tengok gambar dibawah dan apa kata anda ? adakah majalah yang dirampas baru-baru ini boleh menandingi model dalam akaun facebook bawah ni :

12 comments:

sangkakala said...

salam.. mohon pautkan blog saya ke blog tuan..ini link blog saya http://sangkakalajari9.blogspot.com

Bingai @ Bangang said...

Pondan? loya tekak aku!!!

Sapa kata DAP rasis adalah rasis Di Tendang Terajang

Anonymous said...

tak semua melayu itu islam dan mengikut adab islam

Anonymous said...

Dia lelaki lah sebenarnya. umur baru 18. pandai orangnya tp dah berhenti belajar. Semoga dia berubah dan kembali ke pangkal jalan :(

Nikman Kemaman said...

terus jadi popular
jom ke blog
http://beritasini.blogspot.com/

Anonymous said...

ex student uitm pncak alam ni.time cuti sem pegi cucuk kat siam

Anonymous said...

ok...dye ni sekolah sme ngan aq...tp bkan sekelas..nme sbnr dye Safiuddin bin Ilyas..dye msuk skolah aq mse form 4...malu kan skolah aq je..

Anonymous said...

ada kote? ohhh tidakk....

Anonymous said...

Lgbt ikutan pr... jhtnye pr... yg kelab gay ngan lesbian brlmbak kt kl tu umno parti pejuang Islam xbuat ape2 pun..

Anonymous said...

MOHD SAFIUDDIN ILIAS

Anonymous said...

nama sbnar dia MOHD SAFIUDDIN ILIAS.. now dy nie dh jd pengasas produk kcantikan aurora sx and sofea estetik.. fb name caling cayunk..

Anonymous said...

omaigoddd...aku bru nk bli produk tu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...