Blogger Pecacai Pakatan Kantoi! Ceramah UFB 10 orang Saja?? (Pics)
3 gambar diatas dimainkan oleh blogger pakatan khawarij iaitu ERAPASCA untuk memfitnah seorang ulamak iaitu Ustaz Fathul Bari dalam sebuah ceramah di Bandar tun Razak. 
Tektik terkutuk dan terkeji ini sebenarnya telah lama diamalkan oleh puak-puak pakatan haram untuk memberi persepsi negatif kepada UMNO.

Betapa busuk hati dan tergamak untuk puak-puak setan PAS ni menjatuhkan imej seorang Ustaz yang mengajak ke arah kebaikan. Bukannya ke arah kehancuran dan pecah belah Islam sebagaimana puak-puak PAS amalkan.

Tapi sebenarnya puak pecacai pakatan sering saja kantoii...
Tapi depa tak payah bertobat dan tak berdosa punya, pasai Tok Garu depa sentiasa ada untuk cover up apa jua dosa dan kesalahan puak pecacai pakatan haram jadey!!

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

Ni dia gambar sebenar. Takdelah seteruk gambar pemfitnah era pasca seperti diatas. 
At least adalah sekurang-kurangnya 500 orang yang hadir..


6 comments:

Anonymous said...

puak2 pas dah semakin bernanahhh jubo depa dgn ustaz fathul bari bebb....

Anonymous said...

500? Wakakakka... Seratus pon payah bg oi... Bodo

Anonymous said...

anon 5:16

hang yang bodo. dah bodo tu duk jauh2. kalau banding dengan ceramah pr lagi ramai yang datang ceramah ufb ni. tolak la azhar idrus sebab dia ceramah lagho. tak ada satu ilmu pun yang boleh dapat kalau g ceramah dia melainkan ketawa dari awal hingga akhir.

Anonymous said...

UAI Hanya Pandai Buat Lawak Jew...Baik P Msk Maharaja Lawak....Saya Lebih Suka Fathul Bahri Berbanding UAI

Anonymous said...

gambar satu ada penonton duduk dekat dgn pentas. gambar dua kurang jelas tapi gambar seterusnya...dah xde pulak penonton yg duk dekat dengan pentas tuh.
keliru jgk tgk. mcm2 org boleh buat dgn gambar skrg nih.....kagum sungguh

Anonymous said...

Mau dok tengok kiri kanan la..umno tak sengkek sangat macam PR yang terpaksa serba-serbi menipu.Berkat ke kalau hidup pagi petang menipu dan fitnah aja kerjanya..takut2 hidup di dunia janggut sampai kelutut punya warak tapi akhir kalam nak mengucap pun tak boleh.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...