Terkini! Ustaz Kazim Elias dimasukkan ke wad..


A.S doakan semoga Ustaz semoga sembuh cepat dan kembali berdakwah seperti biasa. Diharapkan beliau terus tabah dan tidak gentar dengan ugutan yag diterima. Inilah seorang pendakwah sejati. Tidak memaki hamun dan mencaci. Tidak pula memperlekehkan mana-mana parti.

14 comments:

Anonymous said...

Semoga dikurniakan kesembuhan dan semangat semula oleh ALLAH SWT kepada Ustadz Kazim. .rehat sekejap Ustadz. .selepas itu teruskanlah niat murnimu untuk terus berdakwah ke jalan ALLAH SWT.ameen.

Anonymous said...

Semoga dikurniakan kesembuhan dan semangat semula oleh ALLAH SWT kepada Ustadz Kazim. .rehat sekejap Ustadz. .selepas itu teruskanlah niat murnimu untuk terus berdakwah ke jalan ALLAH SWT.ameen.

Anonymous said...

Amin.

mat tarbus said...

semoga cepat sembuh, sabar ye ustaz.... Allah permudahkan segala urusan. amin3

Anonymous said...

aku respect ustaz kazim ...
semoga beliau tak patah semangat!

Anonymous said...

Pihak ulama pembangkang kata Uztad Kazim kena bala kerana hentam uztad PAS yang makzum.

Anonymous said...

Semoga ustaz cepat sembuh dan berdakwah seperti biasa. Miss ustaz a lot

Anonymous said...

ORANG MELAYU ...ISI MINYAK DI PETRONAS SAJA

Muslim Dr said...

My mother in law, diabetic, nearly 70, makan ubat ikut suke die, makan tak pantang, kaki dan jari cukup lg, mata boleh baca Quran lg, buah pinggang pun ok, kaki tak bengkak. Bnyk yg mcm die, samaada dah takde, kaki dah kurang, mata dah bler, dah on dialysis. Dok perati ape yg die amalkan, hari hari makan habbatussauda. Mungkin boleh dicontohi oleh lain lain diabetic patients.

siti said...

Kami disini doakan ustaz cepat sembuh.........bayakkan berehat dan jangan lupa makan ubat,hehehe.




Xpas said...

Tak ramai org mcm Ust Kazim, korban masa dan kesenangan diri serta keluarga, tak hirau umpat keji cerca dan cela org, utk menyampaikan agama agar umat tak tersesat. Demikianlah semakin mencintai Allah swt dan RasulNya saw dan melaksanakan kerja kerja agama, semakin berat ujiannya. Utk kita yg tak mampu melakukan spt yg beliau lakukan sama samalah kita doakan kesihatan, kesejahteraan, keselamatan, ketabahan dan kesabaran utk Ust Kazim dan keluarga, agar boleh beliau meneruskan kerja kerja dakwah dan tarbiyah beliau utk manfaat semua insyaAllah.

Anonymous said...

sama2 kita doa smg ustaz cepat sembuh. amin...

Anonymous said...

moga Ustaz kembali sembuh dgn keizinan Allah SWT.

Anonymous said...

Semoga ust cepat sembuh teruskan dakwah diebetes kena jaga ubat kena makan ikut jadual InsyaAllah terkawal sbb sayapun pesakit diebetes

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...