Pertemuan sulit Anwar Ibrahim dengan artis-artis Malaysia didedahkan..


Semalam berlangsung satu pertemuan diantara Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim bersama-sama dengan kumpulan artis melayu yang menyokong Pakatan Rakyat.

Antara yang hadir ialah pelakon Hairie Othman, Bob Lokman, Aishah, Ito Blues Gang dan Abby Abadi.Pertemuan tersebut dikatakan bagi membincangkan strategi untuk menarik lebih ramai rakyat serta golongan muda atas pagar supaya menyokong Pakatan.

Peranan artis-artis memang diperlukan memandangkan artis dikatakan lebih dekat dihati orang muda.Tak dapat dipastikan sama ada Anwar menawarkan imbuhan kepada artis-artis berkenaan, tetapi sudah pasti akan ada habuan yang menanti artis mana yang paling popular serta mampu menjalankan kerja dengan berkesan.

Sebelum ini Pakatan mengecam Umno/BN yang didakwa memanipulasi artis untuk kepentingan politik parti. Kini ludah mereka kembali ke muka sendiri apabila Pakatan juga telah acap kali menggunakan artis untuk kempen pilihanraya umum yang bakal muncul nanti. Apa pun tak boleh !!

4 comments:

Anonymous said...

Lantak le
Artisnyg ko sebut tu demua artis basi yg x laku dan diketahui mmg pro sana cari makan.,
Aku ingatkan ada siti nurhaliza ke, emma maembong ke baru aku tokojut..

Anonymous said...

Emma Maembong aq punyer...anon 2:52 PM ko amek jer nabila huda...aq xmo...

Anonymous said...

Alema ooi,

Kkalau dia jumpa Justin Bieber, Selena Gomez, Greyson Chance dan sewaktu dari mereka ni telioq la.

Anonymous said...

laaa....dah desperado sangat Al jub nie.. nak belajar lakonan baru ker....artist tersebut semua dah terkeluar dari list pengarah filem...kalau Arwah P.Ramlee masih hidup tegak tegak kena sembur " bahalol, bhagal,bodoh....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...