Penjelasan Maznira Jalubi. Dia difitnah!!


Siapakah yang menfitnah MAZNIRA JALUBI ? Penulis minta maaf kerana cerita tersebut.Siapakah yang menghantar email tersebut ? Apapun, yang berlaku ' Penulis ' harap Maznira Jalubi sabar dalam menghadapi dugaan yang berat ini. 

Inilah masalah sekiranya letak banyak gambar dalam facebook. Letak gambar dalam facebook  memang boleh tetapi kena ada hadnya. Jangan letak gambar yang ada unsur yang boleh mendatangkan fitnah.

Kepada para pembaca diharapkan kes ini dijadikan sebagai pengajaran. Jangan letak gambar bukan-bukan dalam facebook kerana ia boleh mendatangkan fitnah. Penulis minta maaf kerana tidak mengambil pendekatan untuk mengetahui cerita lebih lanjut dari Saudari Maznira Jalubi sendiri kerana ' Penulis ' ingat perkara tersebut memang datang dari empun tuan punya badan.

 

Setelah membuat penelitian, penyebar fitnah atau penghantar cerita tersebut adalah kawan Maznira Jalubi  sendiri.Jangan terlalu percayakan kawan kerana kawan juga boleh menikam dari belakang. Mungkin Maznira Jalubi ada masalah dengan kawan-kawan dalam facebook ? Adakah begitu ? Mungkin ada orang cemburu dengan anda ? Atau mungkin Maznira Jalubi ada rampas boyfriend orang ? Bila ada dendam beginilah jadinya.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...