Video Jijik! Lauk di kedai nasi kandar femes di Butterworh ada ulat!!


Sebenarnya aku teramat kecewa kedai nasi kandar favorite aku di Bagan boleh menghidangkan juadah macam ni sehingga aku tergamak boleh terbitkan 1 artikel khas buat Jalil nasi kandaq.
Tobat lahum aku takkan jejak dah!!

Video ini dikongsikan oleh seorang wanita untuk secara jelas menunjukkan dalam lauk ada ulat ulat yang sedang berkodek kodek..

Makanan ni dibeli semasa petang untuk berbuka puasa dan bayangkan betapa luluh hati dan kecewa bagi orang yang mengalaminya.

Sekali lagi dimaklumakan untuk info korang kdai berkenaan memang popular di area Butterworth..lokasi Bagan Dalam. Untuk lebih jelas dan terang,  kedai berkenaan tertera nama' Nasi kandar Istimewa Bagan Dalam(Jalil)'

Diharap kepada semua pelanggan serta orang ramai agar lebih berhati. Kecewa sungguh aku, dalam selalu duk pi makan, bulan puasa juga yang kau buat hal!!
video

3 comments:

Anonymous said...

Uisshh ang biaq betoi wehhh..

Anonymous said...

bapa saya 3 hari cirit birit lepas makan kat nasi kandar ni.baru ja jadi.sy pn mmg tobat x p dah

Anonymous said...

:(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...