Kegagalan PAS Hulu Langat di Stadium Kajang.....



berita nie on the way nak masuk newspaper..hehehe....akibat ketidakpuas hati usahawan2 yang menyertainya....ini lah program yang nampak gah...tapi sayang kurang pengisiannya...dan hanya menipu rakyat selangor termasuk penyokongnya sendiri....apabila...anwar yang dijanjikan utk berucap hanyalah omong kosong.........(sedangkan..ada orang yang dah tau memang anwar tak mau mai).....jadi nama anwar hanya dijaja hanya untuk menarik rakyat selangor datang....tu lah agaknya sebab tak ikhlas nak anjur karnival yang kononya "jomhalal" nie...maka dengan doa2 orang yang teraniaya nie...PAS dan Event Management yang bersubahat nie dah dapat balasan "cash" atas dunia..apa bila beberapa khemah mereka terbang ditiup angin kuat hinggakan terbang keluar stadium dan hampir meranapkan kereta2 pengunjung.
10 hari karnival berlansung....sewa booth RM2500 sama macam karnival jom heboh...tapi crowd yang datang boleh bilang dengan jari....nampak sangat crowd dikajang tak tertarik sangat pun dengan kerajaan pakatan rakyat.....crowd hanya ramai di hari akhir hanya kerana aura anwar.....tapi tak sedar kena tipu...hahahahahah
tentatif program kelam kabut..setengah artis yang dia tunjuk diatas nie..takde pun.....acara tak menarik lansung...lebih pada kepentingan survival politik semata2....jangan bandingkan program yang sebelum nie di bandar tasik pemaisuri....yang kat sini PAS ke...event management ker..semuanya bermuka2....hanya fikir poket masing2....hanya fikir survival politik masing2....sepanjang berlansung bukannya nak bertanya masalah kita....tapi pandai dia hantar budak2 pratikal mereka kat kita untuk convince kat kita...takpa la kita pun bukan selekeh punya usahawan nak digula2kan....biar kami nie bukan imej korporat ker...tapi kami ada otak dan pengalaman yang mengajar kami dalam perniagaan.....
jadi pada kau orang yang mungkin usahawan2 yang terlibat atau mugkin terlibat...fikir2 dua kali lah kalau dapat program macam nie.............nantie hanya gigit jari...bertekak bawak parang pun tak guna....dua kali lima PAS dan Event management....jual nama halal dan islam hanya untuk memperdayakan usahawan2 melayu islam.

5 comments:

Viktor Wong & Richard Lim said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Changkwang said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Jason Lam said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Penonton Opera said...

fuck up chinese ultra kiasu

kalau brani masuk sekolah satu aliran la!!!

ada brani???

sapa racist?

lu la apek tongkang!!

Hang horatio said...

jgn risau penonton opera dorang yg racist2 ni berapa kerat je.bak guruh di langit.kita teruskan perjuangan 1msia!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...