Lim Kit Siang Buta Kerana Ditimpa Bala?

"Bangkit daripada tidur dan mendapati dirinya menjadi buta adalah perkara yang langsung tidak dibayangkan oleh pemimpin veteran DAP Lim Kit Siang", itulah luahan oleh pemimpin Cina DAP lahanat yang sentiasa membenci agama Islam

Lim Kit Siang kini sudah dibutakan mata oleh Allah oleh kerana doa puluhan juta umat Islam yang sering berkumandang agar seorang kafir seperti Lim Kit Siang wajar dihapuskan.

Lim Kit Siang segera dikejarkan ke sebuah klinik pakar mata di Kuching dan diberitahu doktor bahawa Lim diserang “jangkitan yang aggresif” yang telah merebak ke mata kirinya akibat pembedahan membuang katarat pada mata kanannya,

"Doktor kata jika tidak ada perkembangan, saya perlu menjalani pembedahan dan mereka tidak dapat melakukannya di sana. Jadi saya mengambil penerbangan ke Pulau Pinang pada hari yang sama,kerana di Pulau Pinang beliau boleh menggunakan semua fasilitas anaknya sebagai Ketua Menteri Pulau Pinang” kata Lim.

Tetapi masih ada orang Islam Pas yang sudi menderma mata kepada Lim Kit Siang semata-mata mahu Lim Kit Siang sihat bagi menduduki kerusi Perdana Menteri Malaysia.
-SRO

2 comments:

Anonymous said...

bertambahlah OKU di parleman..
tidaklah nanti Malaysia dianggap
tidak mesra golongan ini...

go go OKU!!!!!

Anonymous said...

Buta saja ke?alau mampus lagi bagus..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...