Kepala Hotak Nizar Berjambul!


Kepala hotak lu lah Nizar. Semua hang nak salahkan gomen. Hang pegang lilin dah boleh jatuh murtad tu awat tak salahkan gomen pulak?

Bagi AS Nizar lambai tak payah lah asyik nak salahkan kerajaan. Tuhan dah sempurnakan agama islam sebagai agama syumul.Tuhan dah kurniakn semua insan dengan akal yang sempurna.

Isu murtad bukan salah kerajaan.Tetapi salah org yg murtad sendiri.Sama saja jadi macam zaman Abu Bakar.Ramai yg murtad. Siap ada nabi palsu. Kita jadikan panduan zaman tu.

Abu Bakar lantik Khalid Saifullah.Perangi nabi palsu. apa kata PKR ,Pas dan Umno.gabung tenaga.Perangi org Murtad!ada berani ka?
Tolak bab parti politik.fikirkan agama islam!

Kerajaan digesa melaksanakan prinsip Islam sebenarnya untuk mengatasi isu murtad di negara ini.

Timbalan Pesuruhjaya I Pas Perak, Datuk Seri Ir Mohamad Nizar Jamaludin berkata, umat Islam semakin terdedah dengan isu murtad kerana berpunca daripada kerajaan yang memerintah tidak mengamalkan prinsip Islam sebenar.

Menurutnya, semakin ramai orang Islam mencari konsep Islam sebenar tetapi tidak menemuinya menyebabkan mereka mula tersesat hingga berlaku murtad.

“Semua ini akan berterusan disebabkan oleh dasar yang dilaksanakan oleh pemerintah tidak berbalik kepada pegangan Islam sebenar,” katanya kepada Sinar Harian, semalam.

Beliau berkata demikian sebagai mengulas tindakan Kerajaan Negeri Selangor yang menubuhkan Unit Selamat Akidah sebagai platform menerima aduan dan permohonan bantuan daripada umat Islam di negeri itu.

Kata Nizar, tidak ada gunanya jika pihak-pihak berkenaan termasuk Jabatan Agama Islam menubuhkan unit seumpama itu jika kerajaan tidak mengamalkan prinsip Islam sebenar.sh


2 comments:

Anonymous said...

PIIIRRRAAAAAHHH DIA, SI BADUT NIZAR TU..NAK AJAR ORANG KONON.. SENDIRI SALAH TAK NAMPAK!!! NI YANG ORANG KATA, DIA MEMANG HAPRAK HAMPEH2 TAK GUNA SATU SEN PUN PADA BANGSA MELAYU, MASA JADI YB MB PERAK APA DIA BUAT DENGAN BANGSA MELAYU DAN AGAMA ISLAM?, ADA DIA AMBIK TINDAKAN ATAS ULASAN MUFTI PERAK DR.HARUSSANI TENTANG MURTAD? HARAM TAKDE,KEJA DIA SIBUK AGIH2 KAN TANAH PERAK 999 TAHUN KAT BABI HARAM LAKNAT DAPig TU.. PAS TU BILA DAH HILANG TITLE MB PERAK, SIBUK PULAK BERDEMONTRASI DAN JADI BERUK SARKAS KAT DALAM DEWAN MESYUARAT DUN. LEPAS TU JADI KULI BATAK DAN PENCACAI ANGKAT NAJIS AKTIVIS SI TEOH YG MATI BUNUH DIRI TU... ORANG NI YANG KITA NAK ANGKAT JADI PEMIMPIN MELAYU DAN AGAMA ISLAM? BESAR ZARAH PUN AKU TAK PERCAYA!!..PI MAMPUS DIA NGAN SUKU SAKAT DIA....DIA PUN DAH TERBUKTI BUKAN 100 PERATUS MELAYU PUN..ADA GAK DNA BANGSA SEPET TUH YANG DIA MENATANG BAGAI NAK MAMPUS BANGSA SEPET HARAM JADAH NI!!!!

Anonymous said...

Kami pengundi Pengundi N51 Pasir panjang dan Parlimen Bukit Gantang merasa meluat yg teramat sangat kepada NIzar kerana kegelojohan dan kebiadapan Nizar semasa menjadi MB perak dulu...kini kami menyesal.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...