Nuar buat per tu?

Gambar dirakamkan semasa 'retreat' PKR di Swiss Garden Pahang baru-baru ini yang menjadi saksi pemberi motivasi disyaki berkhalwat dengan isteri orang jam 2 pagi.

Bung Nuar yang kehabisan bateri nampaknya terpaksalah terduduk sampai macam tu macam orang mintak sedekah. Tengok muka pun semak semacam je..
Apalah lagi yang nak dibohong lagi oleh Nuar gamaknya?

1 comment:

Merah Kuning Tiga Belas said...

Salam Sahabat Seperjuangan,
Mohon link ke blog kami
http://selangor13.blogspot.com
Terima Kasih :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...