Tak Berani Jawab,Rasislah Modalnya!! Dong Zong Apa Cerita?


Inilah kebebasan bersuara yang dilaungkan oleh puak pakatan..

Dakwaan Ketua Pemuda UMNO P.Pinang bahawa Guan Eng telah menjual tapak masjid dan sekolah di kawasan pembangunan asal Bayan Mutiara tidak dijawab secara profesional dan berhemah dari seorang ketua menteri , tetapi Guan Eng mengambil sikap rejim kuku besi dengan mengugut untuk menyaman!

Guan Eng tiada modal lain terus menuduh orang lain sebagai rasis walhal Shaikh cuma menyuarakan pandangan dari sudut seorang rakyat beragama Islam.
Si celaka ini tak sedarkah bahawa Dong Zong itu bapak kepada bapak segala rasis?????

Ini jelas membuktikan ia satu tindakan seorang yang bacul dan penakut!
Adakah Guan Eng berani nak saman atau ia hanya satu ugutan?

Shaik Hussein berkata, mengikut pelan asal Perbadanan Pembangunan Pulau Pinang (PDC) seperti yang diluluskan oleh MPPP pada 30 Oktober 2006, pelan kebenaran merancang fasa satu Bayan Mutiara mempunyai pelbagai jenis perumahan turut merangkumi pembinaan kompleks penjaja, balai polis, pusat komuniti, tapak sekolah dan tapak masjid.

 Namun, beliau berkata, selepas Kerajaan Negeri menjual tanah seluas 41.6 hektar itu dengan harga RM1.1 bilion secara rundingan kepada syarikat Ivory Group, projek pembangunan itu tidak termasuk dengan pembinaan tapak masjid dan sekolah.

INI YANG PERLU GUAN ENG JAWAB!!

2 comments:

Anonymous said...

Cina akan pertahankan hak mereka, melayu pulak jual apa yg ada. 55 tahun pembangkang jual maruah. Jual negeri yg ada, gadai pulau dan tanah KTM. Kerja pembangkang tu.

Anonymous said...

Documsb

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...