Gambar-Gambar Datuk Lee Chong Wei Dan ‘Buah Hatinya’ duta sebuah produk rawatan breast

Kisah percintaan Datuk Lee Chong Wei dan gadis pujaannya yang juga bekas jaguh badminton negara, Wong Mew Choo bukan rahsia lagi.

Bahkan sebelum ini laporan akhbar mengatakan yang mereka berdua bakal ke jinjang pelamin (ewah macam pengantin Melayu) pulak lepas berakhirnya Sukan Olimpik.
 

Mereka berdua pernah sama-sama naik pentas untuk menerima hadiah pemain badminton terbaik bagi kategori masing-masing cuma Mew Choo saja yang nampaknya lebih awal bersara daripada sukan ini.
Semoga perkahwinan mereka kelak dapat mengubati kekecewaan Chong Wei di arena sukan, tak gitu?
P/s: Sekadar maklumat tambahan…err…Mew Choo juga pernah dilantik duta sebuah produk rawatan membesarkan payudara, ops!










err….gambar yang kat bawah ni masa Mew Choo jadi model..ermmmm….korang translate sendirilah, hehe






Sumber

1 comment:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...