Mr Os Masuk Hospital

KlPelawak komedi terkenal, Mr Os, 51, dimasukkan ke Hospital Serdang akibat saluran jantung tersumbat pada kira-kira jam 9 pagi, semalam.Menerusi lapiran Rotikaya.com, Os atau nama sebenarnya Mohd Yusof Abdul Hamid pada mulanya hanya berjumpa doktor untuk memeriksa masalah tekak.

Tetapi selepas membuat pemeriksaan lanjut, perkara sebaliknya pula yang berlaku.“Setelah doktor membuat pemeriksaan dengan lebih lanjut, saluran jantung saya disahkan tersumbat.“Alhamdulillah kini saya berada dalam keadaan sihat dan jika tidak ada apa-apa masalah saya dibenarkan pulang pada hari esok.

“Terima kasih kepada sesiapa yang bertanya dan terimah kasih juga kepada seluruh kakitangan hospital sebab melayan saya dengan baik,” katanya dalam nada bertenaga, di sini, semalam.

Os yang sebelum ini pernah berlakon di dalam pelbagai filem bagaimanapun menyepi seketika pada 1997.Dia yang bekerja sebagai pemandu teksi kini mula bergiat aktif semula sebagai pelawak.Antara pencapaian terbarunya adalah menjuarai pertandingan Maharaja Lawak Mega dengan membawa pulang wang tunai RM350 ribu beserta trofi.
-Mynewshub

Published with Blogger-droid v2.0.8

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...