Adakah Kehilangan Penutup Botol Minyak Wangi Menyebabkan Abby Semakin Meroyan?

Adakah 4 orang awek cun ni yang pergi ke Gaza jika mereka penyokong UMNO semuanya tak boleh 'melihat'?
Entry sebelum ini berkaitan kenyataan terbaru Abby korang boleh ke SINI
Nah aku kongsikan dengan kalian kisah lucu yang boleh disesuaikan mungkin situasi ini yang menyebabkan Abby makin hari makin meroyan teruk nampaknya. Abby sekarang merupakan liabiliti bagi umat Islam.
Kenyataan yang dikeluarkan makin hari makin berbahaya dan boleh menyebabkan perpecahan yang lebih kronik di antara sesama umat Islam. PAS memang well known punca utama umat Islam berpecah. Itu tak boleh dinafikan lagi.

Didalam satu bas diwaktu petang semasa ramai orang berebut-berebut untuk pulang ke rumah terdapat seorang gadis yang keadaanya agak resah sedang duduk berdepan dengan seorang lelaki jawa yang sedang berdiri berhimpit-himpit dengan penumpang yang lain. Memang kebiasaannya di waktu begini jalankan jem. Jadi bas tu tak dapat le bergerak dengan sempurna.

Gadis yang resah tu rupanya ..nak terkencing. Tetapi dia tak dapat turun sebab orang ramai dan bas tidak berhenti rumahnya pun jauh lagi. Tahan punya tahan last-last terkencing le sikit. Bila dia perasan dia pun buat-buatle buka handbag dan cuba mencari sesuatu .

Tanpa disedari Jawa didepannya dah perhatikan dia dengan agak lama juga.

Nak jadi cerita orang yang duduk sebelah gadis tersebut pun bangun sebab dah sampai. Jadi gadis tersebut pun alih le ke tempat tersebut kerana sit dia dah basah. Jadi Jawa ni pun nak duduk le. Bila dia tengok basah dia tanye kat gadis tersebut.

"Aduh bu..ngapa tempat ni basah ya"…

Jawab gadis tersebut "Ohh… tadi botol minyak wangi saya tertumpah. Saya cari tutupnya tapi tak jumpa. Dalam beg tangan pun tidak ada".

Jadi Jawa tu pun keluarkan le saputangannya dan lap sebelum duduk. Setelah duduk dia pun cium le saputangan tersebut untuk menghidu wangiannya. Bau-bau punya.. baru le Jawa tu tau rupanya air kencing sambil tersenyum Jawa tu jawab.."Lo…Kalau minyak wangi jenama ini..Kalau mau, saya ada penutupnya."

Anda faham maksud tersirat???

4 comments:

Anonymous said...

meroyan tahap kronik sudah si JANDA MULUT BUSUK NI....lalalala

Anonymous said...

Aduh MULUT PUAKA..MULUT LONGKANG!!
Patotlah kene cerai..hahaha :P

Anonymous said...

Meroyan batang nie..dah lama x kena sumbat atas bawah..mulut bau longkang

redzam said...

Kalau dia meroyan tahap kronik, aku menyampah tahap kronik juga...si betina bebal ni...yg tak bersyukur

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...