Anggota Tentera Mana Pengikut Anwar Yang Beraksi Lucah? @Zahid_Hamidi

AKU AMAT BERHARAP AGAR KEMENTERIAN PERTAHANAN MEMANDANG SERIUS DALAM HAL INI. KITA TAK MAU INSTITUSI PERTAHANAN NEGARA DIMALUKAN DENGAN ANASIR-ANASIR YANG MEMALUKAN NEGARA INI. 
SIASAT DAN SEGERA AMBIL TINDAKAN TEGAS.


SUDAH CUKUP SUDAHLAH NEGARA KITA BERHADAPAN DENGAN ANCAMAN PEJUANG LGBT YANG SECARA AKTIF MENDESAK KERAJAAN MEMBENARKAN SEMUA UNSUR NEGATIF INI YANG MANA MAJORITY PENDESAK INI KITA KETAHUI ADALAH PEMIMPIN-PEMIMPIN PRO PAKATAN HARAM.

IKUTI PENDEDAHAN PANAS YANG DIDEDAHKAN DARI BLOG BRO mazidulakmal
Saya menerima emel dihantar oleh pembaca blog ini. Dia meminta saya mendedahkan kandungan blog mula ditulis sejak tahun 2002.
Entri di blog, majoriti mengisahkan dakwaan pembabitan anggota tentera dalam dunia seks songsang bersama penulis, pondan dan secara jelas mengaku gay.
Gambar di atas, lelaki didakwa tentera, antara dipaparkan di blog sama. Hemat saya, bukan sukar untuk mengesan lelaki bertatoo naga jika Angkatan Tentera Malaysia, ATM ingin melakukan siasatan berhubung kesahihan dakwaan pemilik blog.
Lelaki beragama Islam, jarang membuat tatoo di tubuh mereka.
Selain daripada itu banyak lagi, gambar tentera lengkap berseragam dipaparkan untuk tatapan pembaca dan pengikut blog terbabit.
... beserta 'kisah' mereka.
Gambar sedang tidur ...
Gambar bogel ...
Berikut antara kenyataan ditulis di tepi kiri blog terbabit.
Saya percaya penulis mengenali guru gay mengajar di sekolah di Kelantan, Sherita Aziz, sebelum ini turut gila memaparkan aksi seks songsang bersama anggota pasukan berseragam, polis dan tentera.
Setelah ditegur, individu pernah dinobatkan sebagai guru cemerlang itu kemudian menutup blog miliknya. Seperti Sherita, penggunaan Bahasa Inggeris penulis blog ini juga baik dan saya yakin dia antara golongan terpelajar.

Melalui maklumat dimuatkan di blognya, dia juga berpeluang merakamkan gambar di kem tentera dan akses merekodkan pelbagai kelengkapan ATM.
Saya telah menghantar pesanan ringkas kepada Setiausaha Politik Menteri Pertahanan dan amat berharap, ATM menyiasat dakwaan di blog ini.

Klik di sini untuk mengetahui kaedah mengenali penipu.

Lagi gambar sila ke blog mazidul

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...