An War makin kronik. Sebelah kasut sebelah selipar semasa ceramah!




Mungkin betul seperti ramai orang kata.
Mamat ni dari hari ke hari dilihat semakin mental dan fikirannya cukup bercelaru.
Dek atas segala perlakuan buruknya sebelum ini, tak mustahil dia boleh jadi gila
Apatah lagi seandainya pakatan harom gagal menawan putrajaya.

6 comments:

Jeffry said...

KEHKEHKEH SAWAN VAVI DAH SERANG OTAK DIA BROO. TK LAME LG BLUR SOTONG LER PLAK >XD

mnorkembalak said...

Biarlah gambar menceritakan segalanya dan kepada sesiapa yang menyaksikan kejadian tersebut dan juga gambar ini silalah buat berbagai-bagai aidaian.

Bagi saya kejadian ini benar-benar lucu sangat..

Anonymous said...

Alhamdullilah berkat doa semasa sembahyang hajat perdana akhirnya Allah memberi petunjuk yang jelas kepada mereka yang mahu berfikir ... dan terbuktilah kata-kata imam besar nicky bahawa mamat ini akan menghulurkan kakinya untuk dicium oleh orang umno kerana kononnya mamat ini difitnah oleh orang umno. kakinya yang pakai selipar itu untuk dicium oleh orang umno dan yang pakai kasut itu untuk dijilat oleh orang pas ... anugerah Allah katakan ... bininya pun setaraf saidina khatijah ... hebat sungguh mamat nih ...

Anonymous said...

Perkara yang diceramah kan takmasuk kat akal?...yang korang nampak selipar ngan kasut...memang otak suku sakat BN ni....macam selipar...bodoh nak mampus la korang ni.....wei...otak udang...korang jadi pencacai Be End dapat berapa kupang ha?....otak lembu NFC

Anonymous said...

depa silap yang hilang hari tu bukan omega tapi selipar

Anonymous said...

Udah tak ada modal lagi nk tulis ker...apa citerrr,,,langsung tak menambahkan ilmu lah blog mamat ni.. borring lah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...