Gambar Ustaz Azizan Terlantar di Wad CCU GH Penang Tersebar..Sayu sekali Hati Ini melihat Insan Yang pernah Menerajui Kedah Berada Dalam Keadaan seperti Diatas. Walaupun Aku Tak Sokong Pas, Tapi Atas Dasar saudara Semuslim aku Amat Bersimpati Sekali. Didoakan Moga Ustaz Azizan cepat Pulih seperti Sediakala Walaupun kedua-dua Belah Kaki Beliau Telah Dipotong.

Dikhabarkan PM Sah Yang Menang Pru13 Baru-baru Ini Iaitu DS Najib Razak Akan Menziarahi Ustaz Azizan Pada Jam 1130 Pagi Ini Wad CCU Hospital Besar Pulau Pinang.

Dikhabarkan Juga Ada Cubaan Dari puak Biadap Yang Tak Boleh terima Kekalahan Untuk Memalukan PM Najib Semasa Lawatan Ke Hospital Nanti.
Jangan berani Kau Coba Ye!!!

4 comments:

Anonymous said...

Kerajaan perlu berikan bantuan kepada bekas mb ini. Beliau masuk hospital selepas keoutusan pru13, tiada jawatan apa2, tetapi kerajaan perlu pastikan semua perbelznjaan ditsnggung oleh kerajaan kedah dan diberi rawatan terbaik yg dipelrukan. Ini bukan politik ya.

Anonymous said...

Aku Setuju. Tp Klau Pemimpin DAP Cauvanis/LGBT aku xsetuju. MenghBISKAN BERAS. Lagipun depa byk wang ma...

Anonymous said...

kasihan

doa bala pecah perut.. boleh pulak buat sampai penuh stadium..

doa selamat untuk member sendiri yang dah jatuh ditimpa belanga.. sorry la.. pakai baju hitam lagi baik.. terkinja2 depan spr

Anonymous said...

Moga Ust Azizan cepat sembuh. Moga keluarga beliau berbanyak2 sabar. Patut beri bantuan ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...