Video YB DAP membantah azan subuh dan pembinaan masjid tersebar..Seorang YB DAP di daerah Tawau melarang pembinaan Masjid atas alasan gangguan Azan dan dasar hormat menghormati. Mereka semakin lama semakin berani.

Namun Ahamdulillah, YB DAP ini telahpun tewas baru-baru ini di tangan calon MCA. Aku tau akan ada macai pakatan akan mengatakan saya racist. Tapi isu ini perlu dibangkitkan kerana mereka semakin lama semakin berani mencabar Islam dan hak Melayu.

 Sebut saja isu cina terus dicop racist. terpulanglah kepada anda untuk mempertahankan hak anda atau tak, atau mungkin anda mmg bersetuju dengan mereka. tapi tidak aku.

Aku tetap akan mempertahankan hak aku sebagai seorang Islam Melayu. Masih butakan hati cacai pakatan untuk melihat helah dan misi sebenar DAP ini?

2 comments:

Anonymous said...

Dia orang rasis takpa. Kita cakap sikit pasal dia terus cop kita rasis. Terang terang dia orang buang tulisan jawi tanda jalan, kita diam, dia nak sekolah cina, tolak sekolah nasional, kita diam. Banyak yg kita diam dan kita izinkan... sudah lebih ini... ingat kita mahu diam lagi sekarang!

Anonymous said...

MARI RAMAI RAMAI MENYERTAI GERAKAN BOIKOT KEDAI CINA DAN HAPUSKAN SEKOLAH JENIS KEBANGSAAN CINA KERANA MENGUJUDKAN SUASANA PERBEZAAN PERKAUMAN.
BUY CHINESE LAST MOVEMENT (BCLM Malaysia)
JOIN FB PAGE
http://www.facebook.com/pages/Buy-Chinese-Last-Movement-BCLM-Malaysia/119764648103235
AYUH SAUDARAKU, BANGKIT!!!
PANGGILLAH RAKAN2MU UTK BERSAMA2 MENYERTAI GERAKAN INI
PENGAJARAN SEWAJARNYA WAJIB DILAKSANAKAN SEKARANG!
TUNJUKKAN SUARA KITA!
-chinese neuker

“PERSEKUTUAN TANAH MELAYU !”
“FEDERATION OF MALAYLAND !”

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...