Persatuan "HOT MAMA" Dan Operasinya Ke Neraka Jahanam


Dunia kata pergi, kubur kata mari tapi manusia terus membangangkan diri bila kekayaan menguasai. Asal hajat dihati bila kaya nak menabur bakti, tapi bila mengecapi bertukar menjadi senang bersilih ganti. Sama-sama kita ambil iktibar dari cerita ni. Jangan takabur kau takkan terlibat, sebab kau sendiri belum dicuba menjadi seorang kaya dan bernafsu. Apa yang penting sentiasa berdoa dijauhi segala perkara kemaksiatan.

Cerita Hot Mama hangat diperkatakan terutama sekali dalam laman sosial Facebook. Ramai yang terkejut kerana seorang wanita yang sudah bergelar ibu dan masih lagi bersuami melakukan sesuatu di luar jangkaan. Hot Mama sebenarnya hanya mencari hiburan dengan tujuan utama untuk menjadikan tempat melepaskan nafsu. Kami kongsikan satu kata menarik mengenai Hot Mama ini.

“Selayaknya, Linda iaitu salah seorang isteri muda yang menjadikan nafsu sebagai raja dalam hidupnya direjam sampai mati. Itulah hukum hudud yang perlu dilaksanakan. Tapi kalau mengikut hukum yang manusia lemah seperti kita buat ini, maka ringanlah hukumannya”


Ini pula ulasan dari akhbar Harian Metro berkenaan isu Hot Mamam ini.

Mereka sudah bersuami dan ada anak, malah boleh dikategorikan dalam golongan berada. Namun kerana ingin mencari kepuasan nafsu, mereka sanggup menggunakan kecantikan dan ‘aset’ dimiliki bagi mencari hiburan di luar.

Mencari lelaki bujang mahupun yang berkeluarga untuk dijadikan teman dan tempat melepaskan nafsu sentiasa menjadi keutamaan. Tidak kira waktu terluang, mereka yang seakan-akan bernaung di bawah kelab ‘Hot Mama’ ligat mencari teman.

Di rumah, merekalah isteri, ibu dan suri rumah tangga, tetapi apabila di luar bersama rakan, mereka seolah-olah gadis remaja yang sentiasa mencari teman untuk bersosial.

Menerusi penyamaran, wartawan Metro Ahad (MA) berjaya menjejaki kumpulan berkenaan, sekali gus membongkar aktiviti sulit golongan ini.

Tanpa berselindung, beberapa wanita berusia dalam lingkungan 30-an yang ditemui menceritakan kisah hidup yang sentiasa sepi tanpa belaian lelaki.

Menurut Linda “hot mama”, 31, dia mencari hiburan di luar bagi mengisi kekosongan diri kerana sering diabaikan suami yang sentiasa sibuk dengan perniagaan.


Ini bukan kes cerita seks suami isteri, tetapi ni kes isteri yang mencari kepuasan dengan lelaki lain.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...