Model bikini masuk islam - " My body is for his eyes only"


Carley Watt 24 adalah seorang model yang sering memperaga pakaian dalam dan bikini sebelum bertemu seorang lelaki muslim dan jatuh cinta. Model glamour itu jatuh cinta dengan seorang penyelamat berketurunan Tunisia, Mohammed Salah, 25.

 Model dari Dearham di Norfolk, England bertemu Salah semasa bercuti di Tunisia pada bulan April dan berkata bahawa dia begitu serius menyintainya dan bersedia untuk memeluk Islam supaya dapat menjadi isterinya. Pasangan ini dijangka berkhwin pada bulan oktober iaitu sebaik sahaja Carley Watts mengucapkan dua kalimah syahadah secara rasmi.

 Apabila membuat carian google, didapati wanita ini bukanlah seorang yang mempunyai wajah cantik tetapi mempunyai tubuh yang mengiurkan. Namun gambar dia berhijab menyerlahkan kecantikannya. Dia kelihatan lebih manis dan lembut.

 Jika orang melihat gambarnya tanpa mengetahui asal usulnya, tiada siapa akan menyangka dia merupakan bekas model bikini. Untungnya mualaf..... setelah bergelar mualaf (memeluk islam) akan hapus segala dosa lalunya

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...