Fakta yang tidak disiarkan di media pembangkang yang mampu membuatkan macai pakatan terlopong!!Politik adalah persepsi dimana jika banyak berita baik dimainkan, maka persepsi yang difikirkan maka kemungkinan besar maka baiklah jadinya, begitulah sebaliknya.

Di sebalik macai pakatan sering melaungkan kononnya negeri yang ditadbir pakatan kononnya hebat sangat, mereka terlupa suatu perkara yang jauh lebih hebat dari apa yang mereka fikirkan.

Dengan serangan bertali arus memfitnah dan menghasut rakyat dengan cerita karut bukan bukan yang ketua menteri Sarawak, Taib Mahmud kononnya seorang yang korup dan banyak mencuri hasil negeri inilah sebenarnya fakta yang perlu macai pakatan ketengahkan juga.

Laporan audit negara yang terbaru menunjukkan rizab akaun negeri Sarawak adalah sebanyak RM22 BILLION menunjukkan bahawa Sarawaklah negeri yang mengamalkan perbelanjaan paling berhemah jauh meninggalkan negeri ditadbir pakatan haram jauh dibelakang.

Hangpa tak percaya, percayalah...


2 comments:

Anonymous said...

PERKHIDMATAN PALING BERKHEMAH TAIK PALAT...BERHEMAT APA MUN JALANRAYA PUN SIK SIAP...BELUBANG DISITOK..BELUBANG DISINUN..

Anonymous said...

Yang reserve nya negatif -- tunjuklah sekali.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...