Memalukan! Guru wanita dan guru besar ditangkap berzina dalam kereta kancil di Kelantan


KOTA BHARU – Seorang guru besar dan guru sebuah sekolah rendah di Pasir Mas diarah Mahkamah Tinggi Syariah di sini, semalam supaya membela diri atas tuduhan mukadimah zina, April lalu.

 Perintah dibuat Hakim Syarie, Nik Najib Che Hassan terhadap guru besar berusia 54 tahun dari Kampung Perupok, Chetok, Pasir Mas, dan pasangan berusia 26 tahun dari Taman Lubok Jong, daerah sama.

 Lelaki tersebut didakwa melakukan perbuatan mukadimah zina iaitu berada di atas tubuh seorang perempuan yang bukan isteri atau muhramnya dalam keadaan separuh bogel dalam sebuah kereta Perodua Kancil pada jam 8.30 malam, 28 April lalu.

 Wanita tersebut pula didakwa atas tuduhan sama dalam keadaan separuh bogel dengan memakai t-shirt tetapi seluar ditanggalkan serta berada di bawah badan lelaki tersebut masa dan tarikh yang sama. 

Perbuatan dilakukan dengan di tempat duduk hadapan dalam sebuah kereta yang dipakir di bahu Lebuh raya Pasir Mas-Rantau Panjang, Kampung Gaung, Pasir Mas.

 Pada prosiding semalam, pihak pendakwaan berjaya menimbulkan prima facie kes pada keputusan pada akhir kes pendakwaan. Peguam mereka, Yuslan Yusof bagaimanapun memohon tarikh lain berikutan kedua-dua anak guamnya belum bersedia untuk perintah itu.

 Nik Najib kemudian bersetuju dan menetapkan sebutan semula pada 27 Mac depan. Kedua-dua ditahan dalam serbuan kakitangan Pejabat Agama daerah itu. Kes dikendalikan, Timbalan Pendakwa Syarie (Kanan), Norhasney Ridhwan Hassan.-SH

7 comments:

Anonymous said...

ITU KAH YANG DIKATAKAN NEGERI KELANTAN SERAMBI MEKAH, RAKYATNYA BUKAN MACAM RAKYAT MEKAH..TAPI MACAM RAKYAT NEGARA JIRAN DIA JE....KITA TUKAR ..KELANTAN SERAMBI GOLOK.

Awangliku said...

ambo setuju..kelantan serambi golok.

Anonymous said...

takkkbeerrr

Anonymous said...

Ish, ish, ish......ni ke yg d katakan guru, guru mengajar d sekolah...bkn mengajar buat maksiat...dhlah tu kt negeri yg d katakan SERAMBI MEKAH plk tu!

Anonymous said...

salah nila setitik dalam susu nampak sangat!!! nila yang barukan baju buruk tak nampak...itulah manusia..anak x menjadi salahkan guru.... pendidikan bermula dari rumah bukan dari sekolah!! ibubapa yg menjadi benteng pertahanan diri anak2..jika x menjadi anak2 tanya diri sendiri silap apa aku dengan Tuhan!!! jangan hanya tahu tunding jari cari salah orang lain...SEKIAN...

UMNO dan SEX said...

MESTI GURU2 TU ORG UMNO.

DOK SERAMBI MEKAH TP PERANGAI MCM ABU JAHAL.

TU SEBB PAS NK HUDUD. TP UMNO TOLAK SEBB UMNO MCM ABU JAHAL KAT MEKAH.

Anonymous said...

To UMNO dan SEX 12:49 pm

kenapa tak cakap cikgu ni berguru dengan Cikgu PA ( Mustapa )... kan beliau pandai dalam bab sex ni..Ha ha ha ha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...