Gambar-Gambar 'Keterdesakan' Anwar Ibrahim berkempen dalam gereja



Lihatlah bagaimana si Anwar Ibrahim desperado berkempen menggunakan gereja di Kajang. Bagi aku, this is an outrage. He's too desperate dan sanggup melakukan apa saja. 

Pemimpin akhir zaman? Allah saja yang Maha Mengetahui segalanya.

Sudah pasti dalam ceramahnya itu akan terselit isi isi yang menghentam Umno terutamanya berhubung isu penggunaan kalimah Allah seterusnya membangkit perasaan benci terhadap kerajaan BN.

Senyum je puak Kapir tengok orang Islam berpecah dan berbalah sesama sendiri seterusnya menjadikan kekuatan Islam makin terhakis.

8 comments:

AwangLiku said...

dia ni spesis mangkuk ayun..ha ha ha

Anonymous said...

biar la ikut suka dia nak buat apa..orang UMNO, polis sumo dah jadi ayam jantan yang pandai berkokok aje..tapi tak bertelor

Anonymous said...

dah buang tebiat apa ke si anuar ni,kat tempat lain tak boleh buat ceramah ke , ini ceramah atau berkempen ,tapi penyokong tegarnya pasti akan merestui perbuatan dan percakapan anwar nanti

Anonymous said...

Manusia yang berakhlak paling jijik atas muka bumi Allah SWT.

Anonymous said...

Tapa... Dia kini..
Self destruction..

Anonymous said...


anuar aljuburit depan belakang sama saja, ddalam gereja dia sanjung jesus dan angkat padri imam umat kristian dan kata ajaran kristian dapat diterima dengan baik oleh masyarakat dinegara ini.

dia burukan islam kerana pengikutnya selalu bergaduh sesama sendiri, kes liwat yg dihadapi cuma permainan kerajaan dan pendakwa untuk menjatuhkannya, dia minta simpati disebabkan tertindas dalam mencari kebenaran. cuma gereja yg dapat ampunkan dosa dirinya, linangan air mata bertambah banyak........dihati padri ini sindawara baru kerja seni maharaja lawak musim 2014.

Gombug said...

Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...


Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

Gombug said...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...