Himpunan insan kurang kasih sayang bersama Leman Raja Lawak di tepi jambatan Pulau Pinang petang tadi hambarrrr..

Ni je yg hadir.. ada la 20 org

Sebab aku kata insan kurang kasih sayang kat puak-puak berflashmob ni adalah kerana mereka sengaja berhimpun di tepi lebuhraya sebelum tol jambatan Pulau Pinang ketika waktu puncak semasa rakyat pulang dari pejabat bagi mencuri perhatian orang ramai.

Himpunan turun ini boleh dikatakan kerja bodoh dan sia-sia kerana sebagaimana yg kita tahu kerajaan sedang memikirkan dan melaksanakan pelbagai mekanisme bagi mengawal harga barang dan mengurangkan beban rakyat.
Kempen yg dibuat dlm media sosial mewar2kan Leman Raja Lawak (Tengah) akan hadir dalam flashmob ini tetap gagal menarik perhatian pendemo haram. Kesian hang Leman. Nampak sangat hang tak laku..

3 comments:

Anonymous said...

Patut kena panggil mamak2 padukang kat Penang tu jd kepala demo.baru la meriah dan flasmob tu pasti akan ada kekecohan kerana mamak paria akan menhasut org melayu supaya bertindak spt mamak yg menyamar melayu..

Anonymous said...

bangganya awek tu dapat bergambar dengan artis !

Anonymous said...

Mangkuk ayun ni semua buang masa ja, minyak naik 2 kupang, org kampung aku tak heran pun, kalau tak percaya mai kampung aku, bebudak mai sekolah nek motosokal, boleh ulang alik yolong bawa kawan, ptg2 nek moto ronda2 kampung, mlm2 pun boleh ronda2 lagi, peduli apa, mal bapak yang boh minyak dan depa mmg tal heran pun minyak nek harga

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...