Pendedahan Terbaru Yang Menggemparkan! Azmin pernah diliwat Anwar Sehingga Berdarah Dubor??

Ini LINK FB Pak Ya



Aku pun takut dosa memfitnah kerana tahu azabnya amat berat. Namun aku tertarik dengan status FB yang ditulis oleh Hj Yahaya Ismail atau lebih dikenali dengan nama Pak Ya.

Pak Ya merupakan seorang sasterawan dan juga penulis politik yang agak terkenal di negara ini bagi sesiapa yang sering mengikuti tulisan beliau atau membeli buku-buku hasil karya tulisan beliau.

Namun pendedahan berani mati yang dilakukan oleh Pak Ya cukup mengejutkan bagi aku. Sehingga berdarah jubor dibuatnya? Nauzubillah..

Jangan pula kata Pak Ya mereka cerita dan memfitnah pula kerana Pak Ya sendiri mengakui hubungan beliau dengan Anwar Ibrahim agak rapat sehingga mereka berbual pun menggunakan bahasa panggilan aku dan hang. (Bahasa utara).

Jika ada penyokong fanatik Anwar yang tak puas hati dengan artikel ini sila jangan hentam aku. Suruh Anwar dan Azmin sendiri failkan saman terhadap Pak Ya tu jikalau beliau memfitnah.

Machai pakatan yang sokong membabi buta tak kenal Anwar dengan rapat aku nasihatkan duduk diam je lah ye!!




15 comments:

Anonymous said...

Apa nak kata?
Pakya dah bersuara?
Machai dapig nak menafikannya?
Suruh la Anwar Azmin saman pak ya!
Jika benar Pakya berdusta dan nista.
Tp Anwar berani ka?

Anonymous said...

macai nuar akan kata BN dah beli pak ya........

Anonymous said...

dah lama dengar cite ni. Tapi anuar mana nak mengaku. Yelah spe nak ngaku berak tengah jalan

Anonymous said...

Walaupun mahkamah dah dengar cerita penyewaan isteri Azmin Shamsidar, boleh lah jugak kongsi cerita selain yang telah dibongkar oleh Nalla? Menjadi wajib hentikan niat jahat dan kebathilan si Anuar nie.

Anonymous said...

Aku dah lama tau...

Tp ramai lg rakyat msia yg x tahu...

power biz said...

‘Mantap Bro’ – Kenikmatannya Terasa Hingga Ke Subuh !!
http://aurawave2u.com/gebu19

Anonymous said...

blogsite ni blog gila sex rupa nyer> ish, ish apa nak jadi dengan bangsa melayu kapiaq ni.

ras abu said...

Cerita sex bermusim - rakyat dah jijik dengan adengan fitnah sex.

Loye tekak pengundi Kajang

ras abu said...

Cerita sex bermusim - rakyat dah jijik dengan adengan fitnah sex.

Loye tekak pengundi Kajang

ras abu said...

Cerita sex bermusim - rakyat dah jijik dengan adengan fitnah sex.

Loye tekak pengundi Kajang

ras abu said...

Cerita sex bermusim - rakyat dah jijik dengan adengan fitnah sex.

Loye tekak pengundi Kajang

Anonymous said...

MEMANG ANWAR ANUGERAH TUHAN.
LAKI BINI DIREMBATNYA. DASAT SUNGGUH MANUSIA INI.

Anonymous said...

"Anwar have created enough trouble to the country"

Anonymous said...

Orang Malaysia skrg ni dah tak kisah pemimpin homo ke kaki perempuan ke apa..... yang mereka nak, pemimpin yang boleh makmurkan ekonomi, gaji tinggi, barang murah, anak2 belajar free, lebih banyak shopping complex hebat2,siapa yg boleh gula2kan org dengan kemudahan ada rumah besar dan kereta hebat. Siapa nak fikir balasan Allah sebab tak nampak dan tak pasti bila. Sebab tu org lebih takut kena saman AES.... bila sampai area highway Bangi semua kereta slow drive kurang 90km/hr. Org Melayu dah lagho suka bersenang2, pergi clubbing dan bebas buat apa2 saja. Kalau nak selamat, tingkat kan keislaman kita, bermula dengan pemimpin2 UMNO. Keluarga mereka, anak bini barulah org Melayu Islam yakin. Tengok pemimpin & keluarga hidup sederhana, menjadi contoh. Baru rakyat yakin dan segan. Pada org awam, Anwar ke Najib ke sama saja.. kita jauh dari Anwar tak der kena liwat kita ni jadi apa yang tinggal untuk kita nilaikan, makmur ekonomi la.....itu lah senjata mereka melainkan pemimpin UMNO ubah cara fikir cara hidup. Membela bangsa Melayu sungguh2 baru nampak kesan nya.... efek direct pada bangsa kita.

Anonymous said...

Betul tu tapi kita kena cegah pemimpin yang mungkar yang kita tahu letak duduk keadaannya..fardu kifayah..kalau ekonomi makmur sekali pun rakyat mewah tapi sebagai rakyat yang bersubahat dengan pemimpin yang berakhlak buruk bala nya nauzubillah..pemimpin yang main redah halal haram dan memberi makan/kesenangan rakyat dengan cara haram apa hukumnya..kafir dah tentu syurganya didunia... yang kita muslim ni camana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...