Singapura Sekat Siaran RTM TV1 Paparkan Kekejaman Israel (3 Gambar)

Aku ingin kongsikan berita dan gambar yang diambil di Facebook Air Times yang mengecam tindakan kerajaan Singapura yang menyekat siaran RTM TV1 apabila stesen televisyen itu menyiarkan kekejaman Israel Zionis. Warga Singapura beragama Islam bangkit mengecam pelakuan stesyen TV tempatan yang dikawal kerajaan Singapura yang pada mulanya ada mengeluarkan kenyataan yang kononnya mereka turut bersimpati dengan rakyat Palestin. 

Walau bagaimana pun, apabila Malaysia bersungguh memaparkan berita kekejaman Zionis, saluran satelit negara itu bertindak menyekat siaran yang diterima (RTM 1) terutama ketika slot Berita Perdana.

Ini adalah “screen shoot” yang dikirimkan oleh warga Singapura yang marah dengan tindakan Kerajaan Singapura yang bertindak menyokong Rejim Zionis sehingga menolak kebenaran yang berlaku.



5 comments:

Anonymous said...

padan muka..tv1 memang sah bapak fitnah ala umno...kikiki

Anonymous said...

bodoh nak mampos macai dapig di atas sampai tak paham cerita..

dahla barua dapig , barua yahudi pulak!
kesian..

Unknown said...

Kw ni sebenarnya mmg bodoh tapi mengaku pandai

Anonymous said...

yelah bapak ala umporno yang paling pandai cerdik, bukan barua yahudi tapi zionist, tak bodoh mampossss sebab berpenasihatkan APCO...cerdik sgt lah tu...pthuii

Muhammad Naqiuddin said...

Aoe kebodoh lah kau ni!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...