Kesian! Umpan Anwar tarik hadirin dengan jamuan makan malam free di tengah padang gagal!

Kelihatan meja lengang. Lepaih makan free kenyang ramai yang cabut balik tak dengar ceramah pembohong dah. :( kesian taktik gagal.

200 meja makan malam (untuk 2000 orang) sempena menyambut tahun baru cina yg menggunakan wang rakyat telah disediakan bagi menarik orang ramai hadir ke Ceramah Grand Finale di Padang Utara petaling Jaya sebentar tadi. Ini dengan harapan nak tarik crowd kaum cina la kununnn.

Padang yg boleh memuatkan lebih 10000 orang hanya dihadiri sekitar 1500 orang sahaja. Angka ini merupakan suatu indikasi jelas bahawa gelombang sokongan kpd Anwar makin merudum dan jauh berbeza sekali pada zaman reformasi tahun1998 dahulu.

Tentu Kak Wan sedih melihat sambutan hambar terhadap jelajah meraih simpati rakyat ini. Apapun keputusan esok samada lepas atau masuk ke dalam, kita terima keputusan para hakim yg bijaksana dengan hati yg terbuka..

7 comments:

Anonymous said...

Kepada anwar, bini nya jijjah dan anak nya ijjah......YOU CAN FOOL SOME OF THE PEOPLE SOME OF THE TIME BUT YOU CAN'T FOOL ALL THE PEOPLE ALL THE TIME!

Anonymous said...

Spot on well said

Anonymous said...

Jangan kesian kat DSA.

Kesian kat melayu yg terus di tipu pemimpin be end.

Anonymous said...

Yang aku nampak kerajaan Pee Rah yang byk menipu rakyat... Kalau anon atas nie bangsa nabi mmg lah tak nampak bucuk kerajaan Pee Rah nie...

Anonymous said...

Yang aku nampak Melayu ramai kat Pusat serenti.

Yang aku nampak melayu ramai jadi kuli bangsa asing.

Yang aku nampak lebih ramai bangsa asing kat kl.

Yang aku nampak Melayu amnooo kena bergaduh dengan bangsa asing untuk setaraf dengan mereka.

Yang aku nampak...Melayu beened sanggup miskin asalkan boss kaya.

Anonymous said...

Alhamdulillah....makhluk syaitan yang bertopengkan seorang ahli politik longkang bernama anuar berahim akhirnya menerima hukuman kerana perangai TAIK beliau.

Sedihnya, hukuman yang diterima TERLALU RINGAN!!!

zuan Q said...

lau x salah kne tanggung jgn trburu allah kn ad

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...