Gambar-Gambar Terkini Pembinaan Jambatan Ke-2 Pulau Pinang

Gambar-gambar yang AS perolehi dari rakan. Pembinaan jambatan ke-2 yang sedang rancak dijalankan ini menghubungkan batu maung di Sbelah Pulau dan Batu Kawan di Seberang Perai.

Inilah hasil usaha kerajaan BN yang berusaha untuk kemudahan rakyat.Bukan sekadar hanya retorik semata-mata.

Janganlah LGE mengaku yang 'susu' itu sapi yang punya.

Dan diharap juga juak-juak PAS jangan 'meroyan' macam pembinaan Jambatan Pulau Pinang pertama yang siap pada tahun 1985 dahulu ilham Tun M.





5 comments:

Anonymous said...

Malang sungguh... Orang Johor yang pejuang BN setengah mati patut dapat jambatan tu, tapi dipindahkan ke Penang... dahlar dasar cina tak kenal dek untung.....

Anonymous said...

NAJIB dah tabur berjuta2 duit utk kaum cina .... tapi apa dah jadi di PRN Sarawak ?? Terbinanya Jambatan Ke2 P.Pinang menyababkan harga tanah dan rumah di P.Pinang melambung dgn mendadak mampukah org melayu P.Pinang bersaing dgn kaum Cina ??

Adi Kencana said...

Confirm Lim Guan Eng akan claim jambatan ni hasil usaha dia.

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

kutuklah apa pun mereka tak akan insaf punya, rasanya mereka tak sedar yg mereka jadi menteri tu atas sokongan undi bumiputra

aku said...

belum apa2 pun si LGE ni da 'claim' Penang tu terbangun sbb depa....sbbkan dasar pentadbiran depa...mcm yang berlaku kat kempen Sarawak tu...nak kata apa dgn kafir harbi DAP ni...pengecut! penipu! tak tau malu! bla bla bla....da memang 'tabiat' depa....

tapi tak pa....sbb kita kena percaya pd pimpinan 'bil hikmah' DS Najib dan barisan kepimpinan UMNO khasnya....yang perlu adalah terus 'check n balance' supaya pentadbiran ini....amik peduli juga 'pendapat' blogger2 pro kerajaan....UMNO khasnye....agar amanah...bertanggungjawab....

apapun aku tabiklah dgn blogger2 yang mcm ni....konsisten dan jelas tentang prinsip perjuangan korang....dan semoga usaha2 ini akan berterusan....dan dipermudahkan oleh-Nya....

wallahu'alam...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...