Faekah Disekeh Zuraida!

Majlis Pimpinan Selangor kecewa sambil menegaskan Setiausaha Politik kepada Menteri Besar, Faekah Husin sepatutnya mengelak daripada membuat komen-komen yang tidak patut berhubung kenyataan kontroversi kedudukan Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim jika Pakatan Rakyat (PR) memenangi Pilihan Raya Umum ke-13.

Timbalan Pengerusinya, Zuraida Kamaruddin berkata, Faekah seharusnya mengambil pendekatan positif dengan menghubungi Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali sendiri berhubung isu berkenaan.

Dalam satu kenyataan kepada satu portal berita yang dipetik akhbar tempatan hari ini, Faekah menyifatkan kenyataan Azmin pada Rabu lalu, sebagai langkah yang “tidak bijak secara politik.

”Katanya, selaku pemimpin PR, seseorang yang membuat kenyataan sedemikian seharusnya telah mempertimbangkan implikasi akibat kenyataan mereka.

A.S KATA SESAMA RAKAN DALAM PAKATAN HARAM PUN MAIN TIKAM BELAKANG DAN PERASAAN TAK PUAS HATI DIANTARA SATU SAMA LAIN SENTIASA WUJUD.

BELUM PERINTAH NEGARA DAH KELAM KABUT PEREBUTAN KUASA DIANTARA SESAMA MEREKA SENDIRI, JAHANAMLAH PUAK PAKATAN HARAM INI UNTUK SELAMATKAN MALAYSIA DARI MULUT NAGA.

Published with Blogger-droid v2.0.8

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...