Hot! Siapakah Juara Mentor Yang Dicekup Polis Kes Rogol Protege Mentor?

Hiasan je

Menurut info yang boleh dipercayai ,salah seorang juara mentor ditahan polis disebabkan kes rogol budak perempuan mentor sendiri..
Tapi dengar cerita bukan rogol pun...ni kes budak pompuan mentor tak puas hati.
Siapa tu kena cari sendiri...
Mungkin esok lusa kuar lah di dada akhbar.
Apapun, kita tunggu siasatan polis..

Sedikit hint; 
Lelaki - Juara Protege Mentor 
Perempuan - Peserta Protege Mentor 6


Satu sumber yang dipercayai berkata, suspek yang berusia 20-an telah merogol teman wanitanya di sebuah rumah di Ukay Perdana semalam.

Didakwa oleh teman wanitanya, suspek ditahan pada jam 12 tengahari di Taman Melati setelah wanita tersebut membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Ampang Jaya berhubung kes rogol tersebut.

Ketika kejadian yang berlaku pada 31 Januari lalu pada jam 12.40 tengahari wanita tersebut mendakwa berada di rumah kekasihnya dan ketika itulah dia dirogol.

Sumber turut memberitahu bahawa berdasarkan laporan polis, penyanyi itu dikatakan merogol mangsa ketika keluarga suspek tiada di rumah.

Jika suspek didapati bersalah atas dakwaan merogol teman wanita sendiri, beliau boleh dipenjara selama 20 tahun dan juga sebatan.

Penahanan penyanyi itu juga telah disahkan sendiri oleh Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Asisten Komisioner Amirudin Jamaluddin namun enggan mengulas lanjut berkaitan kes ini.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...