Gardenia Tukar Packaging Sebab DAP??



Korang jangan tertipu dengan mainan dan propaganda Red Bean Army tajaan DAP ini yang jelas mahu menghancurkan produk orang melayu.
Sekarang siapa yang rasis sebenarnya??? Orang melayu pakatan mau sedar la..

Bodoh piang betul depa ni, roti bonanza ni dah lama tukar wajah sejak sebelum PRU13 lagi, bukannya sebab takut tak laku pun!
Inilah kebodohan puak-puai ni, macam katak di bawah tempurung tak ikut perkembangan semasa asyik mau adu domba sahaja.
Aku suka beli roti bonanza ni sebab sangat murah dan sedap lagi, rm2.65 kalau tak silap.

Mereka tak berani nak cakap boikot produk bumiputera atau melayu....sebab dalam Pakatan Haprak pon ada melayu belaan mereka nanti dikhuatiri ada yang makan hati.

Jadi ,jalan selamat dia cakap boikot produk UMNO.
Korang nampak tu permainan mereka ni??

7 comments:

Anonymous said...

Tak faham ler. Bukan ker itu Gardenia juga. Saya dan lawat laman webnya

Anonymous said...

YA itu gardenia juga. Maksud admin di sini, puak cina dap seru jgn tertipu dgn packaging baru sedangkan itu mmg gardenia walhal packaging itu mmg dah ditukar lama dah..

Bingai @ Bangang said...

mangkuk bak kut teh tu dulu memang beli Gardenia tapi bila dia orang nak boikot dia cuba pula Bonanza tapi tak perasan yang tu Gardenia juga. kekekeke

Jom Join Kempen di TendangTerajang

Semut Hitam said...

Salam sejahtera.

Mohon pihak tuan dapat memasukkan laman portal Berita Pahang dalam senarai blog list tuan.

Kerjasama tuan sangat - sangat kami hargai. Terima kasih.

http://bpunp.blogspot.com/

Anonymous said...

Kita pun patut cakap boikot produk DAP

Anonymous said...

Mereka memang bodoh piang....... Berani nak boikot produk bumiputera......

Anonymous said...

pasal nak boikot melayu la last last takde cina kat dlm kabinet...haha..cina malaysia adalah bangsa kelas ketiga di malaysia sebab tak layak jadi ahli kabinet ....hahaha... jom 5 tahun ni kita hancurkan bisnes cina dap...depa boleh migrate gi singapore jadi tukang urut kaki. cina dap bodoh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...