Guru Besar Kantoi Berkelakuan sumbang Dengan Pelajar Sekolahnya Sendiri


Minggu ini sahaja, beberapa keping gambar aksi seks seorang pengetua sekolah menengah di China dari wilayah Guangxi yang dikenali sebagai Mo Peng tersebar di internet. 

Foto-foto berkenaan memperlihatkan aksi Mo Peng memeluk pelajar perempuan yang juga dalam keadaan bogel hingga menyebabkan masyarakat umum menjadi marah.

Individu yang memuatnaik gambar tersebut menuduh Mo Peng menyalahgunakan kuasanya dengan mengambil kesempatan ke atas 18 orang pelajar perempuan serta menggelapkan wang hampir 4,960,000 RMB (RM 2.4 juta). 


pengetua sekolah melakukan sex dengan pelajar
Difahamkan Tindakan Biro aduan pendidikan tempatan telah mengumumkan Mo Peng telah dipecat dari jawatannya dan siasatan sedang dijalankan.-SumbeR

APA YANG A.S CUBA KATAKAN DI SINI IALAH, DI NEGARA CHINA WALAUPUN HANYA FOTO, SI PELAKUNYA TETAP BERSALAH DAN DIJATUHI HUKUMAN. 

TAPI MALANGNYA DI MALAYSIA, WALAUPUN ADA VIDEO, TAPI ADA PIHAK YANG MEMBELANYA DENGAN MENGATAKAN VIDEO ITU BESI DAN JUGA SI PELAKU AKSI SEKS DAPAT LEPASKAN DIRI DARI MENGAKU KESALAHAN MEREKA DENGAN MEMBERI PELBAGAI HELAH. 

TAMBAHAN PULA ADA PECACAI PAKATAN YANG BUTA HATI BERMATI MATIAN MEMPERTAHANKAN KESALAHAN MEREKA.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...