Hot! Bukti DAP kaki makan komisen 30% Tersebar.. (Pengakuan Benar Mangsa)

Dibawah adalah rayuan dan penjelasan dari pemilik kedai percetakan yang mendakwa bisnesnya sering diganggu Oleh pihak berkuasa tempatan hanya kerana menolak untuk bersekongkol untuk mark up harga pesanan banner Dap pada Pru13 yang lalu.

Sungguh celaka perangai puak puak Dap andai benar seperti yang didakwa oleh pemilik banner king.



6 comments:

Anonymous said...

Kira ok jugak. Kalau BN mesti sekurang-kurang 50%. Kira dah jimat.

Jamal Nasir said...

ada bukti sila tunjukan

Jamal Nasir said...

ada bukti sila tunjukan

Anonymous said...

Tak abis-abis cerita pasal mamak yang bernama Azeez Rahim nih, lepas susu basi ni dengar cerita pulak Azeez Rahim pasal dia buat tabung haji macam hak milik dia sendiri dan kroni-kroninya..

Lepas ni, confirm duit Tabung Haji akan lebih terjamin & 'BERSIH' di tgn Azeez rempit mamak kelentong ni..

Cerita selanjutnya klik link kat bawah ni :

http://no2azeezrahim.blogspot.com/2013/11/azeez-rahim-jangan-buat-tabung-haji.html

https://www.facebook.com/pages/No-2-Azeez-Rahim/229249883899002?hc_location=timeline

https://twitter.com/intent/follow?original_referer=&partner=undefined&region=follow_link&screen_name=no2azeezrahim&tw_p=followbutton&variant=2.0

Anonymous said...

kalo tunjuk slip mesti korang tak caya punya.....ala skip sapa boleh buat.....ngaku ajer la...
yg heran ada jugak melayu gok dok backup dapigs

Anonymous said...

eh eh...klu dapigs buat semua betol ape...?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...