JANGAN MEMAKSA UNTUK LONDEH..

Hiasan je..

MB MUKRIZ SUDAH BERSEDIA MELANCARKAN SERANGAN KEPADA PAS KEDAH JIKA ITU YANG MEREKA MAHUKAN.

 MB MUKRIZ MEMBERI AMARAN TERAKHIR KEPADA PAS KEDAH SUPAYA TIDAK MEMAKSA BELIAU UNTUK MEMBUKA FAIL SEPANJANG 5 TAHUN PEMERINTAHAN PAS KEDAH.

MB MUKRIZ DILIHAT MENGAMBIL PENDEKATAN POLITIK TIDAK BERDENDAM KERANA BELIAU MENGHORMATI ARWAH USTAZ AZIZAN RAZAK YANG DISERANG HEBAT OLEH AHLI PAS SENDIRI SEMASA DI AKHIR HAYAT USTAZ AZIZAN.

MB MUKRIZ TIDAK MENYERANG KERAJAAN PAS KEDAH TERDAHULU DENGAN LAPORAN AUDIT YANG TENAT WALAUPUN BOLEH MELAKUKAN PERKARA TERSEBUT. BELIAU JUGA TIDAK MENYELAK FAKTA KUIN YANG MENYAKSIKAN KERAJAAN KEDAH BOLEH MUFLIS DENGAN TINDAKKAN OLEH KERAJAAN PAS YANG TERDAHULU.

MB MUKRIZ JUGA TIDAK MENDEDAHKAN SALAH LAKU PAS KEDAH DALAM ISU PEMBALAKKAN ATAS DASAR MENGHORMATI ARWAH USTAZ AZIZAN RAZAK.

TETAPI SEMALAM MB MUKRIZ MEMBERI AMARAN TERAKHIR KEPADA PAS KEDAH JANGAN MEMAKSA BELIAU MEMBUKA 'FAIL' LAMA.

NAMPAKNYA SUDAH ADA ORANG PAS YANG AKAN 'PANAS' DENGAN UGUTAN MB MUKRIZ INI. OLEH ITU, BAIK SESETENGAH PEMIMPIN PAS KEDAH SENYAP ATAU ADA ANTARA KAWAN DEPA YANG AKAN DILONDEHKAN.

1 comment:

bpk wijaya said...

JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D DI JAMIN 100% JEBOL 7X PUTARAN BERTURUT TURUT BILA BERMINAT HUB KI JAYA DI NMR (_085-342-064-735) JIKA INGIN MENGUBAH NASIB THA,SK ROO,MX SOBAT ATAU [⌣»̶•̵̭̌✽̤̈•̵̭̌☀̤̈>>KLIK*DISINI<<☀̤̣̈̇•̵̭̌✽̤̈•̵̭̌«̶⌣]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...